A Webszerelem regényhőseinek esküvője (augusztus 9.)

2008. augusztus 9-én az Európa hajón örök hűséget fogadott egymásnak a Webszerelem könyv két főhőse.


Webszerelem esküvő2x is kimondták a boldogító igent

2008. augusztus 9-én az Európa hajón örök hűséget fogadott egymásnak a Webszerelem könyv két főhőse. Nem, ez nem mese, ez a való: Viát (a HazaiDivat.hu főszerkesztője :) - a  szerk.) főváros XIII. kerületének plébániatemplomában vezette oltár elé Arab Herceg, hogy aztán hosszú sorokban kígyózó, vadul tülkölő autókonvojukkal, a járókelők lelkes integetése közepette átvágjanak a belvároson, és az Európa hajó fedélzetén, anyakönyvvezető előtt is igent rebegjenek. A lakodalom hajnali fél négyig tartott.Az eskvő

Webszerelem eskvőAz ara Daalarna ruht viselt, de mert szeretett volna magnl tudni valamit Nray Tamstl is, akinek hajdan modellje volt, a nemzetkzi hrű tervező szalonjbl vlasztott menyasszonyi bugyort magnak. Koronra emlkeztető, Swarovski kvekkel s gyngykkel dsztett kontya a Hajas szalonban kszlt - mr csak azrt is, mert Via volt Hajas Lszl modellje a fodrszmester londoni debtlsakor a Royal Albert Hall-ban -, sminkjt pedig minden magyar sminkesek 'anyja', Sipos Zita rajzolta.

A vőlegny - aki bliruhs menyasszonya mell frakkba ltztt - csak a templomban pillantotta meg felcicomzott arjt, hdolva a babonnak. Az rpd-hzi Szent Margit templom plbnosa beszdbe termszetesen beleszőtte a Webszerelem knyvet, mint az eskvőig vezető t elejt dokumentl trtnetet.

Az Eurpa haj tiszta fehrbe ltztt az alkalomra, krasztalait, prknyait s a pontonhidat sznes virgok s szőlő dsztette a menyasszony krsre. Az rmapa meglepetse egy operett csapat volt, akik magyar ruhban nekeltk a 'Te rongyos let'-et a nsznp gynyrűsgre.

Webszerelem eskvőA nyittncot Elvis Presley Can't Help Fallin' In Love-jra keringőzte el a pr, mely dalt az trium zenekar, a lakodalom 'talpalval-felelőse' jtszott el lőben. A buli a Csavarad fel a szőnyeget!-tel nyitott, de Neoton Famlira, Eddra (a vőlegny miskolci) s Hossz fekete haj-ra is mulatott a nsznp a hajnalig tart lakodalmon.

A ngyfogsos, bősgtlakon felszolglt vacsora utn Via s Arab Herceg kamerstul, mikrofonostul a nsznpbe vetetettk magukat, hogy vendgeiktől krt mini-interjk segtsgvel idzzenek fel kzs trtneteket a gyerekkoruktl a lny-legnybcsjukig, mikzben a főasztal mellett elhelyezett kivettőn fotkba zrt slide-show-ban ment a mlt.

A pr krsre minden vendg nvvel elltott kaparssorsjeggyel rkezett, mely egyttal tombolajegy is volt: ki az j asszony ltalnos iskolai takarkblyeg fzetnek 'hiteles msolatt' nyerte, ki pedig az NB2-ben jtsz ifj frj 'gyerekkori kosrlabdjt', melybe mlyen begett tenyernek nyoma... A Webszerelem lakodalom tomboljnak fődja termszetesen egy dediklt Webszerelem knyv volt.

A Szamos Marcipn cukrszda zletes tortinak felszelse utn a nsznp tbb, mint fl rn t tncoltatta a menyasszonyt, majd pedig tradicionlis prnatnccal mlatta az időt az immr pirosba ltztt ifj pr visszarkezsig. Az ara az Orlando Collection mderjt s tllszoknyjt viselte Vg Rka rzss cipellőjvel.

Webszerelem eskvő A prnatncot zr nszcskot kvetően az ifj pr vgelthatatlan harcba kezdett a kapars sorsjegyekkel, melyeknek a nsznp előtti nyilvnos lekaparst vllaltk hzassguk első kzs feladataknt.

A fl ngyig tart lakodalom utn a pr előbb a Sziget Fesztivlon, ksőbb a Balaton partjn elő-nszutazik. Hzasletk első kzs nagy kirndulsa okn aztn Dl-Nyugatnak veszik az irnyt, s egy hnapon t a Francia Rivirn, meg a spanyol tengerparton csavarognak, stkreznek, frdőznek s buliznak - mikor mi addik...

A knyv

Webszerelem eskvőA Webszerelem knyv 2008. jlius 1-től kaphat az orszg knyvesboltjaiban (Alexandra, Libri, Fkusz Knyvruhz stb.) s a hipermarketekben (TESCO, Cora, Auchan), az interneten (Bookline.hu, Alexandra.hu, Libri.hu, Fkusz Online, VELVET Plza stb.) pedig kedvezmnyesen is rendelhető. A knyv bolti ra 2.999 Ft, de a kiadtl (WhySoft) 30%-os kedvezmnnyel, azaz mr 2.099 Ft-rt megvsrolhatod a knyv hivatalos weblapjn, a Webszerelem.hu oldalon.

A Webszerelem knyv hivatalos weblapja (rajta rszletek a knyvből!): Webszerelem.hu

A Webszerelem knyv mdiatmogati: NLCafe.hu, Prom.hu, Szeretlek.hu, HazaiDivat.hu

Fotk: Webszerelem.hu


Írta: HazaiDivat.hu , Dátum: 2008-08-24


ALMAF