Tóth Bori divattervező és Vágó Réka cipő - és kiegészítő-tervező bemutatóján jártunk

A Special-Tex luxus méteráru üzlet adott otthont a két tehetséges fiatal iparművésznek, Tóth Bori divattervezőnek és Vágó Réka cipő - és kiegészítő-tervezőnek.


Tóth Bori 2005Színorgia

A Special-Tex luxus méteráru üzlet adott otthont a két tehetséges fiatal iparművésznek, Tóth Bori divattervezőnek és Vágó Réka cipő - és kiegészítő-tervezőnek, hogy bemutathassák 2005 tavasz/nyári kollekciójukat. A divatbemutatót Koós Réka, színésznő konferálta fel, aki ez alkalomra a páros ruhájába bújt. A bemutató tanúsága szerint a színekkel idén nem kell visszafogottan bánni: türkizkék, narancssárga, neonzöld, pink, rózsaszín, valamint az örök divat a fehér és a fekete az uralkodó színvilág.

A kombinációk is merészek: bátran társítható a türkizkékhez neon-zöld, és a kék is passzol a narancssárgához.Az anyag-trend szerint fodrozódó muszlinok, finom és színes selymek, valamint hímzett, flitteres, gyöngyös csipkék jellemzik a nyári divatot.

A divatbemutatón feltűntek a pliszírozott szoknyák és a pöttyös anyag is újra fénykorát éli. A legkelendőbbek mégis a fekete alapon fehér pöttyös kelmék voltak a közönség körében. Muszlinból a sláger a pasztellszínű, óriási elmosódott mintás volt. A belőle készült aljak több rétegűek és általában térdig érnek.

A finom, színes csipkéket gyöngyök és flitterek díszítik. A felsők és blúzok mélyen kivágottak elöl és hátul egyaránt. A selyemből, muszlinból készülő hosszú nadrágok egyenes szabásúak és bő szárúak. A tarka, virágmintás selyemből varrott nadrágokhoz színben illő egyszínű blúzt vagy finom, elegáns topot javasolnak a divattervezők.

Fotók Tóth Bori és Vágó Réka 2005 tavasz/nyári szalonbemutatójáról - 2005-04-21


Írta: HazaiDivat.hu , Dátum: 2005-04-22


ALMAF