Bétex sajtótájékoztató a Bétex Székházban (június 29.)

A sajtótájékoztató a második francia születésnap jegyében telt, merthogy a lakástextileket forgalmazó Bétex immáron két éve szoros kapcsolatot ápol egy francia céggel.


Btex sajttjkoztat 2006A Btex msodik 'francia szletsnapja'

A sajttjkoztat a msodik francia szletsnap jegyben telt, merthogy a lakstextileket forgalmaz Btex immron kt ve szoros kapcsolatot pol egy francia cggel. Az esemnyen azt is megtudtuk, hogy a 2006 Nyr trend-textilszne a fuxia, 2006 Teln pedig a csokold s a trkiz dominl majd. A divat alapanyag sz szerint s tvitt rtelmeben is a textil. A httrben dolgoz tnemzetkzi elismertsgű extiliparosok hatrozzk meg kt vre előre, hogy milyen anyagok s sznek lesznek trendiek a jvőben. Csak ezutn kvetkeznek a reflektorfnyben szereplő divatterevezők, akik meglmodjk divatforml kollekciikat, igazodva a textilgyrosok előirnyzataihoz. gy ll ssze a mindekori ruha divat. De vissza a kt ves vfordulhoz! A Btex francia trscgnek vezető-asszonya, Christine Romanie elrulta, hogy amikor belpett a Btex Szkhzba, gy rezte magt, mintha hazarkezett volna Franciaorszgba.A Bétex Zrt. az egyetlen olyan magyarországi vállalat, amelynek kínálatában a lakásban szükséges textíliák teljes termékskálája megtalálható. Azon kevés privatizált cégek közé tartozik, amelyek máig eredeti tevékenységi körüket folytatják és töretlenül fejlődnek.

 

A sikerek okán ma már a nagykereskedelmi tevékenység mellett ma már rendkívül hangsúlyos kiskereskedelmi értékesítést is folytatnak. A cég a kiskereskedelemi részlege Budapestre koncentrál, és ma már öt saját áruházban kínálja termékeit. Az érdeklődők akár saját webáruházukon keresztül is beszerezhetik a Bétex termékeket.

 

Bétex sajtótájékoztató 2006És akkor lássuk a textilek színtrendjeit, amelyek a hazai, nyári divatbemutatókról már ismerősek lehetnek a trendkövetőknek! Az idei nyári kedvenc függöny, illetve textil-színe a fukszia, télen pedig a csokoládé, valamint a türkiz színek fognak leginkább dominálni. A téglaszín továbbra is sláger a lakberendezési termékek körében, 2007. decemberéig biztosan alapszín marad.

 

Aki megteheti, az adjon - ezt vallja a Bétex is. Ezért a sajtótákékoztató keretében megcsodálhattuk Sproch Antal művészúr tárlatát, aki faszobrokat készít, nem is akárhogyan: bútorfunkcióval kiegészítve. A faszobrász nyolc éve foglalkozik bútorszobrok készítésével.

Fotók a Bétex sajtótájékoztatójáról - Bétex Székház, 2006-06-29


Írta: Szilva , Dátum: 2006-06-30


ALMAF