Divattervezők A-tól SZ-ig a 10. Lakástrend és Design Kiállításon (március 7-9.)

Legyen a hétvége ismét a divaté!


Aquanauta 2007Instant divatbemutatók mindenkinek 

 

Legyen a hétvége ismét a divaté! Aki unja az örökös tespedést, bántja a szemét a tévéképernyő monoton zizegése, netán csak valami szebb, valami tartalmasabb programra, kikapcsolódásra vágyik, ne habozzon, kapja nyakába a fővárost, és meg se álljon egész a Műcsarnokig. Péntektől vasárnapig (2007. március 7-tól 9-ig) a lakberendezési tárgyak megszállottjait, szombaton (március 8.) pedig kifejezetten a divatfanatikusokat várják szeretettel és non-stop divatbemutatóval a 10. Lakástrend és Design Kiállítás szervezői.



Tizedszerre is Lakástrend és Design kiállítás

Idén immáron tizedik alkalommal nyitja meg kapuit a Lakástrend és Design Kiállítás a budapesti Műcsarnokban. A 2007. március 8-tól 11-ig tartó,  jubileumi rendezvényen a hazai lakberendezés és otthonteremtés formálóival találkozhat a közönség, kiállítók és gyártók tucatjai gondoskodnak róla, hogy a design iránt érdeklődők minden szükségletét kielégítsék.

Új helyszín a divatnak

A kiállításnak azonban nem csak a neves nemzetközi gyártók és világhírű tervezők munkáinak  megismertetésében van hallatlan szerepe, idén új tematikai egységgel is bővül a tárlat. A Műcsarnok apszisában Design Focus (DeFo) névvel a design összetett jelentésének újraértelmezésére vállalkozó programsorozat is indul, melynek keretében a trendorientált lakosság tehetséges divattervezőkkel is találkozhat.

Divatbemutatók a nagyközönségnek A-tól Sz-ig

   

Aki a Wella Fashion Show-ról netán lemaradt volna, még nem késő bepótolnia a mulasztottakat! Sőt, az ott szerzett élményeket is bátran tovább lehet gazdagítani a 18 illetve 21 órás kezdettel induló szombati divatbemutatón, ahol az Artista Stúdió és az Aquanauta mellett, a 2005-ös Divatolimpia márkatermék kategóriájának egyik győztese, a Szűcs Teréz és Pálffy Szilvia nevével fémjelzett tervezőpáros, a BLUE Paprika is bemutatkozik.

Utóbbi érdekessége, hogy a 3,5 millió forintos összdíjazású Fashion World Offline 2007 divattervezőverseny zsűrijének Pálffy Szilvia divattervező, tanár lesz az elnöke. A leendő versenyzőknek talán nem árt megnézniük, milyen az ízlése...

De ott lesz még a Szigetről és a Budapest Fashion Weekről ismert Eclectick, Fazekas Valéria, a rózsaszínt a pirossal bátran pároztató NATI 100% PUREIDEA, azaz Gyulai Natália, a Kamchatkát képviselő Schulteisz Márta, az ezüstöt, aranyat kedvelő Márton-Végső tervezőpáros és Sziráczky Brigitta is felvonultatja majd káprázatos kollekcióját.

 

 

Ennyiért, ekkor

Jegyek a helyszínen vásárolhatók, a négy napos 4000 Ft-ba, az egyszeri belépő 1500 Ft-ba kerül, diákok csütörtökön és pénteken 500 Ft-os kedvezménnyel látogathatják a nagyszabású rendezvényt.

 

A szervezők hétköznapokon és vasárnap 10-19 óráig várják szeretettel az érdeklődőket. Hétvégén ugyan nincs kedvezmény, jó hír viszont a divatra szomjasaknak, hogy szombaton akár éjfélig is mulathatnak!


Írta: MZ , Dátum: 2007-03-07






ALMAF