A bemutatásra kerülő darabok egyedi, kézzel készített képzőművészeti alkotások

A bemutatásra kerülő darabok egyedi, kézzel készített képzőművészeti alkotások, és jól mutatják, hogyan lehet egy mintát többféle variációban, különböző felületeken alkalmazni


Todorovits MartiA KREA iskola lakberendező, enteriőrtervező szakos hallgatóinak hagyományos minta-tervezési munkái mellé ezúttal a leendő tervezőgrafikusok is csatlakoztak. A féléves iskolai feladatok eredményéből a Portfolio Points keretében megrendezett kiállítás 2011. április 21-én nyílik a Szimpla Kert emeleti szintjén.A KREA Kortárs Művészeti Iskola másodéves lakberendező/enteriőrtervező szakos hallgatóinak két féléves feladata a vidéki ház tervezéséhez kapcsolódóan az eredeti motívumok átírása és korszerűsítése valamint a home-office (otthoni iroda) berendezésére vonatkozóan a bauhausra és az 50-es évekre jellemző minták átgondolása volt.

Romanek Imre Romanek Imre

Idén először a harmadéves grafikus hallgatók is bekapcsolódtak a munkába, ők a többrétegű mintarendszerek, a ritmus, a faktúra-struktúra, az arányrendszerek ismeretében és vezényszavainak mentén hozták létre alkotásaikat és járultak hozzá a csoportos kiállítás sikeréhez.

mintamenü plakiA bemutatásra kerülő darabok egyedi, kézzel készített képzőművészeti alkotások, és jól mutatják, hogyan lehet egy mintát többféle variációban, különböző felületeken alkalmazni.

Mintamenü
Helyszín: Szimpla Kert, emelet (VII. Budapest, Kazinczy u. 14.)
Megnyitó időpontja: Csütörtök, 2011. április 21., 20:00 óra
A kiállítást megnyitja: Gulyás Judit textiltervező művész
A kiállítás megtekinthető május végéig a Szimpla Kert nyitvatartási idejében.

Programunk a 15 éves a KREA Kortárs Művészeti Iskola születésnapi rendezvénysorozat és a Portfolio Points Fesztivál hivatalos része.

www.szimpla.hu
www.portfoliopoints.com
www.kreaiskola.hu
www.kreaiskola.freeblog.hu


Írta: , Dátum: 2011-04-13


ALMAF