Andrej Baranik

Andrej Baranik szlovák divattervező magyarországi premierje

Az egészséges nő ’ápolt, követi a divatot és az élet minden területén a minőségre törekszik’

Andrej Baranik (ejtsd: Baranyik), szlovák divattervező, akit - sajtósától tudjuk - Szlovákiaszerte ismernek, úgy döntött, Magyarországon is bemutatkozik. A premier nem volt zökkenőmentes: a Szépművészeti Múzeumba, 2006. november 4-re tervezett divatbemutatót a bejelentett gyűlések okozta, Hősök tere környéki útlezárások miatt az utolsó pillantban (értsd: előző este) kellett elhalasztani. Az új időpontra (2006. november 24.) a korábban repülőjegyet foglalt szlovák vedégek közül nem mindeki tudott eljönni, és a magyar meghívottaknak szánt VIP helyek is lassan töltődtek fel. De a kivitelezés pazar volt. A kétzsilipes bejáratnál tucatnyi hosztesz mosolygott két sorban, és azokból is a felső kategóriások, Baranik ruháit pedig a magyar modellvilág krémje vonultatta fel, profi eleganciával.


Andrej Baranik első magyarországi divatbemutatója a Szépművészeti Mú

Wellendorftól ékes, exkluzív bemutatkozás

Andrej Baranik (ejtsd: Baranyik) szlovák divattervező bemutatkozó divatbemutatójának a budapesti Szépművészeti Múzeum ad otthont. A zártkörű rendezvény 2006. november 4-én, szombaton 20.00-tól az „egészséges nő”-t kívánja felvonultatni a kifutón.


Elmarad a ma esti Andrej Baranik divatbemutató (november 4.)

Divatbemutató helyett november 4-i megemlékezések

Andrej Baranik, szlovák divattervező 2006. november 4-én este 8-tól szeretett volna bemutatkozni a magyar közönségnek egy exkluzív divatbemutató keretében a budapesti Szépművészeti Múzeumban. A 2006/07 Ősz/Téli BDF (az Andrej Baranik ruhák Szlovákia szerte ismert márkaneve) kollekció Wellendorf ékszerekkel díszített bemutatója elmarad, a szervezők 2006. november 24-ére tették át a bemutató várható időpontját. Amint tudunk, pontosítunk.

ALMAF