Elmarad a ma esti Andrej Baranik divatbemutató (november 4.)

Andrej Baranik, szlovák divattervező 2006. november 4-én este 8-tól szeretett volna bemutatkozni a magyar közönségnek egy exkluzív divatbemutató keretében...


Divatbemutató helyett november 4-i megemlékezések

Andrej Baranik, szlovák divattervező 2006. november 4-én este 8-tól szeretett volna bemutatkozni a magyar közönségnek egy exkluzív divatbemutató keretében a budapesti Szépművészeti Múzeumban. A 2006/07 Ősz/Téli BDF (az Andrej Baranik ruhák Szlovákia szerte ismert márkaneve) kollekció Wellendorf ékszerekkel díszített bemutatója elmarad, a szervezők 2006. november 24-ére tették át a bemutató várható időpontját. Amint tudunk, pontosítunk.



Az MTV tegnapi (11-03) Híradójában elhangzott, hogy 31 szervezet kért mára (11-04) területfoglalási engedélyt Budapesten.

’Országszerte megemlékezéseket tartanak ma az 1956-os forradalom és szabadságharc leverésének évfordulóján. Ötven éve a Szovjetunió átfogó támadást indított Magyarország ellen, hogy vérbe fojtsa az október 23-án kezdődött forradalmat és szabadságharcot.

A MIÉP a lebontásra ítélt XII. kerületi Turul szoborhoz hívta híveit. A Nemzeti Egység az ’56-os forradalom emlékhelyeinek érintésével - Hősök tere, Corvin köz, Andrássy út, Oktogon, Kossuth tér - tart felvonulást. Az egyes helyszíneken nagygyűlés keretében jobboldali személyiségek szólalnak fel.’ (Forrás: hirado.hu)

A megemlékezések miatt a Hősők terét körülvevő utcákat lezárják, ezért a Szépművészeti Múzeumba tervezett divatbemutatót a szervezők 2006 november 24-ére halasztották. A divatbemutató egyik szervezője, Aipli Ági így ír erről a HazaiDivat.hu-nál vezetett blogjában:
Aipli Ági blogja a divatbemutató elhalasztásáról

További cikkek a témában:

Wellendorftól ékes, exkluzív bemutatkozás


Írta: Darnyik Szilvia , Dátum: 2006-11-04






ALMAF