Werk ösztöndíj stylist tanoncoknak (július 26.)

Ha van egy régóta dédelgetett és komoly terved, és elszántad magad, hogy megvalósítod, tandíjmentesen tanulhatsz a Werk Akadémián, a 201011-es tanévben


Werk AkadémiaHa van egy régóta dédelgetett és komoly terved, és elszántad magad, hogy megvalósítod, tandíjmentesen tanulhatsz a Werk Akadémián, a 2010/11-es tanévben. A Werk Akadémia nonprofit Kft. ösztöndíjat hirdet egy-egy film illetve stylist szakos tanuló számára. Az ösztöndíjat a felvételizők a 2010. július 26-án kezdődő felvételikre magukkal hozott és bemutatott, vagy a felvételit megelőzően a Werk Akadémiához eljuttatott pályamunkával nyerhetik el. A pályamunkának egy olyan tervet kell részletesen leírnia, amelyet a pályázó a 2010/11-es tanév során kíván megvalósítani. Az ösztöndíjak odaítéléséről a Werk Akadémia oktatóiból álló bizottság dönt. Az ösztöndíjat elnyert tanulók (egy filmes és egy stylist) tandíjmentesen kezdhetik meg tanulmányaikat.Megfelelő minőségű pályamunkák híján a bizottság a pályázatot eredménytelennek nyilváníthatja. Aki elnyeri a Werk Akadémia ösztöndíját, köteles a bemutatott terv megvalósulásáról folyamatos tájékoztatást adni. Amennyiben a hallgató a 2010. őszi szemeszter során nem tanúsít megfelelő előmenetelt tanulmányaiban és a terv megvalósításában, a Werk Akadémia a félév végén megvonhatja az ösztöndíját.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2010. szeptember 15.
A pályázatok benyújtásának módja: személyesen a felvételi során vagy elektronikusan a werk [a] werkakademia.hu-ra, a tárgysorba kérjük beírni: Werk ösztöndíj.

Forrás: Werk


Írta: HazaiDivat.hu , Dátum: 2010-07-20


ALMAF