Vitacare and Vitastyle hajshow a XXII. Stella Nemzetközi Divatfórumon (február 24.)

Molnár Ildikó, Kalmárné Nagy Ildikó, Fehér Zoltán, Stickel Andrea, Ugi Levente ifjú fodrászokat a Showsztár névre keresztelt versenyen elért közös siker kovácsolta csapattá.


"Las Vegas Hair Story"

Vitacare and Vitastyle hajshowMolnár Ildikó, Kalmárné Nagy Ildikó, Fehér Zoltán, Stickel Andrea, Ugi Levente ifjú fodrászokat a Showsztár névre keresztelt versenyen elért közös siker kovácsolta csapattá. A XXII. Stella Divatfórumon "Las Vegas Hair Story" címmel fantasztikus, látványelemekben gazdag, zenés-táncos produkció keretében népszerűsítették a zöldtea kivonatot tartalmazó, Vitacare és Vitastyle termékeket, melyek gazdag formázási lehetőséget biztosítanak, anélkül, hogy ragacsossá tennék hajunkat.Viva Las Vegas!

A helyszín a kaszinók, a gazdagság, a fény városa. Lehetne-e más, ha nem Las Vegas, ahol az álmok valóra válnak? A sötétségben úszó színpadot reflektorok pásztázzák, mint tűt a szénakazalban, úgy keresik a Majidzsessz tánctársulat két tehetséges akrobatáját a világítócsóvák.

Az öltönyös, aktatáskás pár nyaktekerő mutatványok közepette szabadul zord fizimiskát kölcsönző ruhadarabjaitól. Kisvártatva nagy leleplezésnek leszünk tanúi, a bürokraták egyike hölgy, aki piros, testhezálló pantallójában, fekete míderében lehengerlő lábemelésekre is képes. Míg a Las Vegas-i „tangó” tombol, a háttérben a fodrászok is tüsténkednek.

Stickel Andrea aszimmetrikus kontyot fésül bájos modelljének, Molnár Ildikó keze alatt a finom elegancia jegyében születnek enyhe hullámok, a végeredmény itt is, ott is kihívóan szexis.

Fehér Zoltán a térben össze nem illő kettőségekre hívja fel figyelmünket, a szolidságot és az őrült vakmerőséget ötvözi hajkölteményében, míg a tánctérré alakult előtérben immáron fékevesztett Michael Jackson imitátor nyomja a kalapos-csavarodóst.

Ugi Levente az egyenes és hullámos vonalakkal játszik, kiemelve a frizura csillogását és fényét, mely szerinte a nőiesség elengedhetetlen tartozéka. Kalmárné Nagy Ildikó, mintha csak hozzá kívánna csatlakozni, régi időket idéző, klasszikus kontya enyhe hullámaival, ugyancsak a nőiesség jegyében fogan.

Majdnem Moulin Rouge

Míg a mesterek dolgoznak, Las Vegas képeit, csodáit a táncosok segédletével importálják nekünk a produkció szervezői. A piros fényárban úszó színpadot fekete fehérneműbe bújt, neccharisnyás lokálladyk lepik el.

Nyomukban braketáncosok érkeznek a tengerentúli városból, fejbúbon történő forgásaikkal szinte leszorítják a show főszereplőit. De a fodrászoknak sem kell több! Fehér Zoltán honnét, honnét nem előhúzza revolverét, hangos durranás közepette ereszt golyót a szemtelen brakevezér fejébe. A rend helyreáll. Immáron mindenki az elkészült fodrászremekekre fókuszál.

Stickel Andrea dobókocka formájú hajkölteményén apró kristályok szikráznak, híven szimbolizálva a szerencsejáték számlapját. Ugi Levente hasonló szellemben alkotott, igaz, az általa készített extravagáns frizurát csak díszítik a beletűzdelt dobókockák, nem magából a hajból építette őket, de a modellje lyukakkal telitűzdelt, szexi, fekete egyberészesével harmonizáló építmény, a közönség soraiban, így is nagy-nagy sikert arat. Molnár Ildikó mesterfodrász kontyát tolldísz ékíti, a fejék, akár a korábban színpadra lépő táncosnőké is lehetne.

Kalmárné Nagy Ildikó, a Szépítész Magazin 2007-es sztárfodrásza, lila, rózsaszín vendéghajakkal operált, az eredményt tekintve meghökkentően frivol és egyedi frizurát varázsolt modelljének, akárcsak Fehér Zoltán, akinek szellemes alkotását szintúgy ovációval fogadta a közönség. Akár a táncosok, a Showsztár csapata is igazán kitett magáért, Las Vegas szelleméhez mérten is igen rangos produkció született, minden tekintetben.

Fotók a Vitacare and Vitasyle Showról, XXII. Stella Nemzetközi Divatfórum - Budapesti Kongresszusi Központ, 2007-02-24


Írta: MZ , Dátum: 2007-02-28


ALMAF