A Miss Balaton 2005, Gombosi Adrienn az FHM hasábjain pózol

Divatportálunk a HazaiDivat.hu válogatásoktól a királynő megkoronázásig követte a Miss Balaton 2005 szépségversenyt.


kiralynő fehérneműben Divatportálunk a válogatásoktól a koronázásig követte a Miss Balaton 2005 szépségversenyt. Nemrég pedig hírt adtunk a nyereményautó átvételéről, és arról, hogy a szépségkirálynő hamarosan egy férfimagazinban pózol majd. Megtörtént. Megmutatjuk. Az FHM 2006. októberi számában megjelent fotókon Gombosi Adrienn a tőle megszokott módon gyönyörű, és az interjúban sokmindent elárult magáról. Szexuális szokásairól kicsit talán többet is, mint amennyi egy királynőhöz illik, de a férfimagazin olvasói ezt valószínűleg nem vetik a szemére. Sőt. Azért az is kiderült, hogy Adri szülei ballett táncosok, és az ifjú királynő diszkó helyett az Operába jár kikapcsolódni.De nem csak a bulizás terén ilyen érett, társát is egy generációval maga fölül választott: párja – és nem pasija, vagy palija, mert ezeket a szavakat komolytalannak érzi – egy nála 15 évvel idősebb üzletember. És hogy hol ismerte őt meg? Naná, hogy a Balatonon. A szerencsés úr ráadásul a tihanyi nyaralójuk szomszédságában lévő ingatlan tulajdonosa, ezért – ahogy Adri fogalmaz – látta felnőni a szépségkirálynőt. Három és fél éve tart a szerelem.

Gimis évei sem voltak szokványosak, hiszen 15 éves kora óta modellkedik - már akkoriban is többet használta a mobilját arra, hogy a munkával kapcsolatos teendőit beszélje meg, mint, hogy pasiügyekről csevegjen rajta.

Érettebb a kortársainál – vallja, ezért kevés barátja van. A legjobb közülük az anyukája, és persze a a párja.

Ma már naponta vannak modellmunkái, de nem ebből szeretne megélni. Kommunikáció szakon tanul, és úgy tervezi, ha majd munkába áll, csak akkor vállal modellfeladatokat, ha a családja mellett - amely az első helyen áll az életében - marad rá ideje.

Fotók Miss Balaton 2005-ről az októberi FHM-ben

További cikkek a témában:

Miss Balaton négy keréken

Gombosi Adrienn lett a Balaton királynője

Sokatmondó hangok, díjat érő sms-ek

Karitatív királynőjelöltek

Külcsín, belbecs

Bikinis lányok hosszú, tömött sorokban

További fotók a témában:

Miss Balaton 2005 nyereményautóátvétel

Miss Balaton 2005 Döntő - Siófok, 2005-08-05

Miss Balaton 2005 sajtótájékoztató - Margit-sziget - 2005 nyár

Miss Balaton 2005 döntősei - 2005 nyár

Miss Balaton 2005 Középdöntő - Balatonaliga - 2005 nyár


Írta: Darnyik Szilvia , Dátum: 2005-10-30


ALMAF