HazaiDivat.hu Interaktív

A HazaiDivat.hu portál immáron 5 éve a magyar divat online otthona. 2009. novemberétől pedig olyannyira otthonává válik, hogy a hazai divatszereplők maguk vehetik kezükbe portálunkon megjel


HazaiDivat.huA HazaiDivat.hu portál immáron 5 éve a magyar divat online otthona. 2009. novemberétől pedig olyannyira otthonává válik, hogy a hazai divatszereplők maguk vehetik kezükbe portálunkon való megjelenésüket a HazaiDivat.hu Interaktív program keretében.HazaiDivat.hu Interaktv

A divat- s szpsgipar szereplői, PR kpviselői direktben jelenthetik meg sajtkzlemnyeiket portlunkon, mikzben divattematikus olvastborunknak bemutatkozhatnak termkeikkel, szolgltatsaikkal, elrhetősgeikkel. A HazaiDivat.hu Interaktv programhoz val csatlakozs ingyenes, rszletes informcik az albbiakban.

Csatlakozs a HazaiDivat.hu Interaktv programjhoz

1.) Regisztrljon a HazaiDivat.hu portlra.

2.) rjon egy e-mailt a hazaidivat [a] hazaidivat.hu-ra, jelezve benne szerkesztői szndkt, felhasznli nevt s azt, mely divattervezőnek / mrknak / fodrsznak stb. vagy divatkifejezsnek a kpviselett szeretn elltni a HazaiDivat.hu portlon, azaz kivel, mivel kapcsolatos cikkeket szeretne majd rendszeresen megjelenteni. (Ezt a 2. lpst termszetesen akkor is megteheti, ha mr korbban regisztrlt divatportlunkon.)

3.) Mi hozzrendeljk nt a 'HazaiDivat.hu Interaktv' csoporthoz, s erről e-mailben testjk. Az e-mailben egyttal megkldjk, hogyan tudja majd felvinni cikkeit divatportlunkba.

4.) Ezutn lesz lehetősge ltrehozni az n ltal kpviselt divat- vagy szpsgipari szemlynek, mrknak a profil-lapjt a hazaidivat.hu/az-on-kepviseltje-profil.html, amely lre ll annak a HazaiDivat.hu profil-linknek (hazaidivat.hu/az-on-kepviseltje.html), mely az nnel vagy az n kpviseltjvel kapcsolatos, folyamatosan frisslő cikkeket listzza. Itt akr naponta jelenthet meg j hrt az n ltal kpviseltről. A cikkek a profillapjhoz kapcsoldan fognak megjelenni, s folyamatosan elrhetőek maradnak a HazaiDivat.hu portlon, időrendben bemutatva a kpviselt szemlyről / mrkrl / divattmrl stb. szl hreket, a HazaiDivat.hu jsgr-szerkesztői ltal rt cikkekkel egytt.

5.) E szabad megjelensrt cserbe csupn azt krjk, hogy jelentse meg honlapjn az nnek tetsző sznsszellts s mretű HazaiDivat.hu Szimptialgt s az n vagy az n kpviseltje profil-linkjt.

A HazaiDivat.hu 5 ve

A divtaportl 2004-ben indult azzal a cllal, hogy a hazai divatvilg esemnyeiről, hressgeiről tfog s rendszeresen frisslő kpet adjon. Fotsaink minden hazai divatbemutatn ott vannak, de tudstunk a magyar mesterfodrszok hajshow-irl is, ahogy a divatipari killtsok s vsrok, vagy a hazai modellversenyek is portlunk tmi. A nagykznsgnek szl esemnyekről pedig j előre hrt is adunk, gy a trendkvető mindig tudhatja, mit vssen be a naptrba. Portlunk egyben adatbzis is: 2003-tl napjainkig minden hazai divatbemutat, hajshow, divattervező verseny s modelverseny, divatparty s divatdj tad rszletes fotriportokkal, de tudstsokkal, interjkkal kiegsztve is szerepel nlunk. A divatvilg hressgeivel portrsorozatunkban ismerkedhet a hazai kznsg. Olyan divatipari prominensek ltek mr diktafonunk el, mint Nray Tams, S. Hegyi Lucia s Kirly Tams divattervezők, Hajas Lszl, Szabados Irne s Karika Zsolt mesterfodrszok, a USE unused tervezőcsoport tagjai, vagy Epres Panni topmodell. De hressgeket is faggattunk mr a divathoz val viszonyukrl: Lilu s Karafith Orsolya is vallottak mr divatportlunknak. A HazaiDivat.hu fruma a hazai trendkvetőknek s elektronikus otthona a magyar divat- s szpsgipari szakmnak.


Írta: HazaiDivat.hu , Dátum: 2009-10-30


ALMAF