vm Supermodel 2007 - Országos tehetségkutató modellverseny Magyarországon!

Londonból, Párizsból, Milánóból és New York-ból, azaz a világ divatfővárosaiból vezető modellügynökségek képviselői érkeznek hazánkba


vm Supermodel 2007Te is lehetsz Kate Moss!

Londonból, Párizsból, Milánóból és New York-ból, azaz a világ divatfővárosaiból vezető modellügynökségek képviselői érkeznek hazánkba azzal a céllal, hogy egy országos tehetségkutató versenyen megtalálják Magyarország rejtett tartalékait. A Kate Moss-t, vagy Naomi Campbellt képviselő nemzetközi szakembergárda, és az eseményt szervező hazai modellügynökség, a Valentine Model Management 20 magyar lánynak ad lehetőséget, hogy nemzetközi kifutóra léphessen. A válogatások április 21-től országszerte zajlanak majd.Mi az a vm Supermodel modellverseny?

A Valentine Model Management kéthónapos, országos válogatást rendez április 21. és június 16. között az ország számos nagyvárosában, ahová minden modellalkatú, magában ambíciót érző fiatal lányt elvár. Meghívásukra hazánkba érkezik majd három neves külföldi partnerügynökségük is: a Párizs-New York-i Marilyn, a londoni Storm és a milánói Beatrice.

A vm Supermodel 2007 egyedülállósága tehát abban áll, hogy ezúttal nem csak hazai, de nemzetközi szakemberek is ott ülnek majd a zsűriben, hogy elbírálják a lányok alkatát, képességét. A döntőn tehát olyan értő tekintetek vizslatják majd a 20 legjobbat, akik Kate Moss, Cindy Crawford, Eva Herzigova, Helena Christensen, Naomi Campbell, Stephane Seymour, Lizzy Jagger vagy Karen Elson képességeit is felismerték egykoron.

A 20 döntősre azonnali modellszerződés vár Milánóban, Párizsban, Londonban, New Yorkban, azaz a divat fővárosaiban, ahol sztárügynökségek vállalják képviseletüket, miközben a Valentine Model Management garantálja számukra a színvonalas karrierépítést.

A vm Supermodel 2007 országos válogatásának helyszínei:

Április 21. PÉCS, BÁZIS KLUB (7629 Pécs, Király utca 11.)
Április 28. GYŐR, KONFERENCIA HOTEL (9021 Győr, Apor Vilmos püspök tere 3.)
Május 5.   BUDAPEST, TABU restaurant & Lounge (Budapest, Mamut II Lövőház u. 2-6. IV.em.)
Május 12. KECSKEMÉT, MALOM Bevásárlóközpont (6000 Kecskemét, Korona u. 2.)
Május 19. SOPRON, MEDITERRANO Gasztronómiai Kp. (9400 Sopron, Lackner Kristóf 33/A)
Május 26. SZEGED, Casablanca kávézó (Belvárosi mozi) (6720 Szeged, Vaszy Viktor tér 3.)
Május 27.  BÉKÉSCSABA (a szervezők hamarosan közlik)

A válogatásokat követően zártkörű elődöntőn kerül kiválasztásra a 20 döntős, aki részt vehet a Gála-finálén és az azt megelőző felkészítő táborban.

A döntő (Gála-finalé, Model Party) 2007. június 16-án lesz a budapesti Tabu restaurant & Lounge-ban, a Mammut II-ben.

Néhány info a nemzetközi ügynökségekről:

Marilyn Agency Paris-New York (www.marilynagency.com)

A legnagyobb modellügynökség Párizsban, a divatipar egyik legelismertebb és legerősebb ügynöksége. Szupermodelljei, akiket a Marilyn képvisel Párizsban és New Yorkban: Amber Valetta, Carla Bruni, Esther Canadas, Kate Moss, Naomi Campbell, Helena Christensen, Lily Cole, Lisa Cant, Sophie Dahl. Az ügynökség közismert lojalitásáról, őszinteségéről és arról, hogy mindig ügyel a részletekre.

Storm Models London (www.stormmodels.com)

Jellemzőjük, hogy hosszútávú modellkarriert építenek a lehető legmagasabb színvonalon. A modellügynökség 1987-ben jött létre, Sarah Doukas vezetésével, hogy Parizsból és New Yorkból szervezzen modelleket Londonba. A Storm fedezte fel Kate Moss-t, náluk lett a Calvin Klein arca, és a mai napig is ez a cég a legkeresettebb topmodell anyaügynöksége. A legnagyobb neveket csábította magához, jelenleg is ők képviselik Londonban Eva Herzigovat, Cindy Crawfordot, Alek Weket és Lily Cole-t.

Beatrice Models Milano (www.beatricemodels.com)

A Beatrice Milánó egyik topügynöksége, a legnagyobb presztizsű ügynökség Olaszországban. Ők képviselik Milánóban többek között a világhírü Karel Elsont, vagy Lizzy Jaggert.

Forrás: vm Valentine Model Management


Írta: HazaiDivat.hu , Dátum: 2007-04-19


ALMAF