Webszerelmes lakodalom lesz 2008 augusztusában

2008. augusztusában, az Európa hajón örök hűséget fogad egymásnak két fiatal, akik az internetes társkeresők nélkül sosem találkozhattak volna


WebszerelemEgy internetes társkeresés sikertörténete

2008. augusztusában, az Európa hajón örök hűséget fogad egymásnak két fiatal, akik az internetes társkeresők nélkül sosem találkozhattak volna, hisz korábban 170 km választotta el őket egymástól. Hogy ez miért hír? Hát mert történetükről könyv született, melyet 2008. júliusától Te is elolvashatsz. Via, (a HazaiDivat.hu főszerkesztője :) - a szerk.) a Webszerelem című true fiction szerzője őszintén ír az internetes ismerkedés buktatóiról és létjogosultságáról, miközben főhőse, a huszonéves ex-modell, médiamunkás lány történetén keresztül bepillantást enged a tucatnyi férfival szervezett webrandi sorozatba. És hogy pontosan mikor lesz a webszerelmes lagzi? Keresd a feliratot a jobbára a Lánchíd budai lábának közelében kikötött Európa hajón! Ha megtaláltad, itt szólj.



True fiction a tvolsgot legyőző szerelemről s az internetes trskeressről

Ismerkednl az interneten? Nem?! Mg akkor sem, ha valaki megsgn Neked, hogy az igazi 170 km-rel odbb lakik? Ja, hogy akkor inkbb elutaznl oda, hogy szembejhessen Veled? s mi van, ha a 'nagy Ő' pp nyaral? Vagy nem abba a klubba/kvzba/stlutcra jr, ahol Te sszefutni tervezel vele? Ha viszont regisztrlsz egy webes trskeresőn, előbb-utbb lel a gpe el, s ha tnyleg egymsnak vagytok teremtve, a szűktett keress segtsgvel a szoftver eldobja majd adatlapodat. Hogy szerinted a tvkapcsolat nem műkdik? Lehet benne valami. De elkpzelhető, hogy a Tőled 170 km-re lő 'nagy Ő' egy ideje azt fontolgatja, a Te lakhelyedre kltzik, csak arra vr, legyen kirt, legyen kivel. Na, ha ekkor toppantok be egyms letbe, ksz a happy end!

Webszerelem Tbbek kzt erről rtekezik Via nemrg megjelent Webszerelem cmű knyvben, melynek főhőse egy huszonves mdiamunks lny, aki ex-modellkollganője sikern felbuzdulva regisztrl egy internetes trskeresőbe. A ngyhnapnyi intenzv webrandizs sorn tapaszatal pro s kontra is, mikzben praktikus felismerseket tesz a műfajrl, amely ma mr nem egy szűk csoport hbortja: Magyarorszgon flmillian hasznljk az ismerkeds online formjt. Legtbbnknek pedig akad ismerőse, aki az interneten tallta meg jelenlegi prjt, sőt, sokan hzassggal vgződő webrandizsokrl is beszmolnak...

A Webszerelem knyv is igaz trtneten alapul, a regnyrs eszkzeit hvva segtsgl szl a webes trskeressről pro s kontra, mikzben bemutatja, hogyan hasznlhatjuk gy ezt az eszkzt, hogy valban trsra talljunk a segtsgvel.

Mr kaphat!

A knyv 2008. jlius 1-től 3D-ben is ott van a knyvesboltok (Alexandra, Libri, Fkusz Knyvruhz stb.) s a hipermarketek (TESCO, Cora, Auchan) polcain. Persze az internetről (Bookline.hu, Alexandra.hu, Libri.hu, Fkusz Online, VELVET Plza stb.) tovbbra is kedvezmnyesen rendelhető. A knyv bolti ra 2 999 Ft, de a kiadtl (WhySoft) 30%-os kedvezmnnyel, azaz mr 2 099 Ft-rt megvsrolhatod a Webszerelem.hu portlon, a knyv hivatalos weblapjn.

A Webszerelem knyv hivatalos weblapja:
Webszerelem.hu

A Webszerelem knyv mdiatmogati:
NLCafe.hu, Prom.hu, Szeretlek.hu, HazaiDivat.hu


Írta: HazaiDivat.hu , Dátum: 2008-06-25






ALMAF