A Topmodell valóságshow 12. részéről (december 18.)

Négy, gyönyörű, fiatal lány áll előttem – a Vámos Viki topmodell szájából könyörtelenül elhangzó és épp ezért rettegett, kiszavazást felvezető szöveget kívülről fújjuk már.


Topmodell valóságshowHárom a döntős

„Négy, gyönyörű, fiatal lány áll előttem…” – a Vámos Viki topmodell szájából könyörtelenül elhangzó és épp ezért rettegett, kiszavazást felvezető szöveget kívülről fújjuk már. Nem nagy kunszt, csak a szám változott hétről-hétre. A tegnapi visszaszámlálás már csak Annát, Juditot, Fruzsit és Rékát nógatta: „Riadó lányok, valaki közületek is repülni fog!”. A 12., sírógörcsökkel telitűzdelt rész pedig bizonyította, hogy lányainknál nagyon is tudják: aki nem szedi össze magát, az hazafelé veszi az irányt, akinek viszont sikerül felülmúlnia a többieket, azzal Párizsba száll az aeroplán. Bizony, az utolsó előtti rész valamiféle erőmozgósításról szólt. Ki, hogy köti fel szoknyácskáját, ki mennyi tartalékenergiát aktivizálhat még annak érdekében, hogy ő legyen Magyarország első (és talán utolsó – nem tudom, Viasaték jövőbeni terveit, műsorpolitikáját nem ismerem) topmodellje. Aki mindvégig kiélezett versenyre szomjúzott, hát most megkapta a magáét. Aki viszont az adás ellaposodása mellett érvelt, hála a zsűri által felrúgott papírformának, mondhatnánk előzetes karácsonyi meglepetésben részeltetett.



Az utols dobs

De ha valakinek, ht Fruzsinak biztosan leesett az lla. A Kajdi Csaba, modellmenedzser ltal is csak „legnagyobb kritikusnak s fikzgpnek” titullt lnyzban szinte a vr fagyott meg - elfehredett arca, szja lttn, mr arra szmthattunk, netn helyben, a brk asztala előtt jul el -, amikor tudomsra hoztk a vgeredmnyt. „Lehet, a zsűriben volna a helyed!” – toldotta mg meg kritikjt a nyaksllal felpntlikzott dntnk, hogy bagkirlynőnknek, aki a műsor kezdetn nhny elkapott snittben mr-mr letcljnak tlozta a modellkedst, egyetlen (ftty)szava se maradjon. De ne ugrljunk gy, mint a „nagyok” (rtsd: műsorszerkesztők), kezdjk az elejn!

Divatbemutat a bartnődnek

Ngy, szpsges teremtsnket első zben Akovcs va, a Maxima főszerkesztője vette kezelsbe. A lnyok gyors talakulst kvetvn - Fruzsi kese, szőke frizurjbl eloml, gndr frtket bodortott a fodrsz -, a maga nemben rendhagy fotzs vette kezdett. Modellininknak gy kellett pzolniuk, mintha csak legjobb bartnőjknek mutatnk be a ruhkat, flre a Rka ltal propaglt szexissggel, „csakgy, mintha a frdőszoba tkr mellől fordulntok vissza!” – adta ki az ukszt a Maxima frontembere.

A lnyoknak taln ennyi tl sok is volt a bartnőskdsből, mert aztn aki kapja, ciblja, marja alapon oly rtul estek egymsnak, nzni is srnival volt. Anna Rka tkrmizrijt vette szjra ismt, a legrandbbat, mgis a tbbiek ltal kikzstett Judit kapta. „Mi csak jindulatbl spsz …ogattuk!” – rvelt Anna. Mi rossz is volna abban, ha az ember lnyra egyszerre hrman frmednek r: „Tedd mr oda magad!” felkiltssal? Judit mindenesetre nem krt a ptmamkbl, taln elgnek tallta azt az egy igazit is otthon, aki, mint a műsor bevezetőjben megtudtuk tőle „kzdjl, de azrt a tbbiek sokkal szebbek nlad!” kijelentssel buzdtotta lnyt győzelemre a kezdetek kezdetn. Nem csoda, ha a szles cspejű lnyzban eltrtt a mcses. Mg Vmosi Vikinek, a Topmodell llegzetellltan vrs hziasszonynak sem sikerlt megvigasztalnia a nyafog fruskt. „s szerinted is kivteleznk veled?” – hiba krdezgette rendre a Tyra Banks szerepet kstolgat műsorvezető hlgyemny a szipog szpsget.

Divatbemutat divatbemutat htn

Nray Tams, divattervező szalonbemutatjra, mintha cseppet olddtak volna a kedlyek. Br, mg a termszetesen Viki mellett helyet foglal Judit a piros kiskosztms, piros tűzsekkel ktett farmerba bjtatott modelleket, Trczi Rkt, Epres Pannit csodlta, addig Anna s Fruzsi tovbbra sem nlklzte az acsarkodst. A mindenron pezsgőre szomjaz renitensek, kt kakascsigban(!) fogadtak, hogy Vikit a divatbemutatn is Judit mellett talljk. Szmukra ez a kittel, a szjban eloml dessg ksrtse mindennl, mg a felvonul „plyatrsaknl” is fontosabb volt.

A gyors ollzssal egymsra vagdalt snitteket, slussz-passz Nray, egy a kiesett s mg versenyben lvő lnyoknak rendezett sajttjkoztat kpsorai kvettk. Fruzsi Kattl rteslt az akkor mg szomornak hitt tnyről, a kznsgnek jogban ll egy menetkzben mr elvrzett modellint a dntőbe szavazni. Valentintl, a sorozat vrs haj dmontl ellenben azt tudtuk meg, a műsor ta, brmilyen ruhadarabban is flangljon az utcn, mindig megbmuljk...

A leginkbb osztlytallkozra hajaz ssznpi sszerffens utn, valdi izgalmak kertettk hatalmukba a lnyokat. „Igazi divatbemutatn fogunk szerepelni, profi modellekkel” – jsgolta Anna csillog (kk) szemekkel. A nagy lelkeseds mindsszesen addig tartott, mg szemtől szembe nem tallkoztak a „hivatsosokkal”. „Nem kszntek vissza, vgtk a pofkat, mregettek. Azt mondtk, dagadtak vagyunk!” – sszegezte Anna a ruhaprbn trtnteket. Fruzsi brmily szvdglesztően festett is fekete estlyijben, Akovcs va mindjk kzl mgiscsak az egyre szabadszjbb Anna teljestmnyt emelte ki, akit a nzőkznsg soraibl felpattan Xnia is csak istennőknt dvzlt egy ltvnyos nyakbaboruls kzepette. Rka a főszerkesztőnő szerint btor volt, Fruzsi flnkebb, Juditot viszont egyenesen sajnlta: „legszvesebben le hvtam volna a sznpadrl, hogy ne fljen!” – sszegezte a ltottakat.

A topmodellek vacsorja s a baba reggelije

Az alkalmi divatbemutats szerepls sikert gyors vacsorval nnepeltk a lnyok. Mg a Wasabi ltvnypultja krbe-krbeforgott, megrkeztek a meglepets vendgek is: Cseh Myra s Epres Panni, topmodellek pattantak modelljelltjeink mell, no nem egy tlbl csemegzni, hanem nhny gyors szt vltani lnyainkkal a modellszakmrl. Anna a magnyrl faggatta a meseszp befutottakat, a vlasz - akrha oly kevss lett volna fontos, mint fennebb a Nray bemutat -, jobbra evőeszkz csrmplsbe flt. Persze megrtjk, sietni kellett, htra volt mg a mindent eldntő kisbabs fotzs.

Mg a Kajdi Csaba ltal is csak szexbombnak blyegzett Rka a fodrsznak panaszkodott a kiesettek irigysgt taglalva, a tbbiek elszntan pzoltak a pelenks nevetőmasinkkal. Ki-ki homlokt tmasztotta a piciknek, egyedl a napszemveges Fruzsi flt, hogy a nagy helyezkedsben netn sszenyomja a csppsget. Ez meg is ltszott a kpein.

A kiszavazs

Hiba szapulta a miskolci lny Juditot, „gy elrontani egy bemutatt, ms nem mehet haza, csak ő”, hiba hzta, mennyit zabl, „kt szendvicset megeszik reggel, ebdre mzli, meg hrom virsli” (fene az zlst), bizony Fruzsinak nem volt maradsa a zsűri dntse rtelmben.

Annn ugyan rzett cseppnyi merevsget a zsűri, Sipos Zita szerint iszonyan koncentrlt vgig, fotzson, divatbemutatn egyknt, Herczeg Zoltn pedig nem tallotta felszltani, ne csak profin tkletes, hanem valamilyen is legyen, mgis ő vehette kezbe előszr, a tőle mr-mr elvrhatan jl sikerlt babs fott. Judit az elszrt divatbemutat dacra dntőbe kerlt ugyan, Kajdiktl ő is megkapta a magt. „Ki vagyok bukva!” – szentsgelt a nagyszj, Herczegnl is kritikusabb zsűritag – „mr rges-rg le kellett volna adnod nhny centit!”. Br a dntnkk tbbsgben gy tltk meg, ha tovbbra sem vltozik, a divat kegyetlen, knyrtelen vilgban előbb-utbb el fog vrezni, Vmosi Viki ismtelten vdőszrnyai al vette: „Idő kell neki” – nyilatkozta a műsorvezetőv avanzslt topmodell Judit vdelmben.

A „csak” Pamela Andersonhoz, Marilyn Monroe-hoz mrt Rka, aki a buszsofőrtől kezdve Brmerig bezrlag mindenkit magba tud bolondtani, ha akar, termszetesen maradhatott. Mg Herczeg is megdcsrte a lnyt, mennyit vltozott, igaz, a sajttjkoztatn ismt korbbi, hiperszexi imidzshez nylt vissza – mondta -, de sebaj.

Fruzsi mltsgteljesen, fellebbezs nlkl vette tudomsul a zsűri vlemnyt, ezttal nem kerlt a Hromba, stlusosan tvozott a modellhzbl: „Az ngyjtt azt viszem!” – fenyegetett diadalmasan. S br a szőke tndr remnykedik benne, hogy a nzők visszaszavazzk a dntőbe, azrt, ha trtnetesen nem gy alakulna, Annnak szurkol...

Itt a vge...

A mg versenyben lvő lnyok: Lattman Judit, Rnaszki Anna, Nagy Rka. Ők hrman, plusz a kznsg kegyeltje vv majd meg egymssal a vgső, lőben kzvettett dntőben a 'Magyarorszg topmodellje 2006-ban' cmrt. Kvesd nyomon a leendő magyar szupermodell elő lpseit a Viasat3-on, ha pedig lemaradsz a műsorrl, a HazaiDivat.hu portlon elolvashatod, mi trtnt a dntőn.

Tovbbi cikkek a tmban:

Topmodell - magyar valsgshow indult a VIASAT3-on (oktber 2.)

A Topmodell valsgshow 2. rszről (oktber 9.)

A Topmodell valsgshow 3. rszről (oktber 16.)

A Topmodell valsgshow 4. rszről (oktber 23.)

A Topmodell valsgshow 5. rszről (oktber 30.)

A Topmodell valsgshow 6. rszről (november 7.)

A Topmodell valsgshow 7. rszről (november 13.)

A Topmodell valsgshow 8. rszről (november 20.)

A Topmodell valsgshow 9. rszről (november 27.)

A Topmodell valsgshow 10. rszről (december 4.)

A Topmodell valsgshow 11. rszről (december 11.)

Tovbbi fotk a tmban:

A Topmodell valsgshow 1. adsa - Viasat3, 2006-10-02

A Topmodell valsgshow 2. adsa - Viasat3, 2006-10-09

A Topmodell valsgshow 3. adsa - Viasat3, 2006-10-16

A Topmodell valsgshow 4. adsa - Viasat3, 2006-10-23

A Topmodell valsgshow 5. adsa - Viasat3, 2006-10-30

A Topmodell valsgshow 6. adsa - Viasat3, 2006-11-07

A Topmodell valsgshow 7. adsa - Viasat3, 2006-11-13

A Topmodell valsgshow 9. adsa - Viasat3, 2006-11-27


Írta: MZ , Dátum: 2006-12-19






ALMAF