2010 Tavaszi divat a lá Náray Tamás

Íme egy kis előzetes arról, hogyan is fest a 2010 Tavaszi divat a lá Náray Tamás: Az idei szezon mindent uraló divatirányzata a military, mely ez alkalommal teljes harci díszben mutatkozik


Náray Tamás 2008Íme egy kis előzetes arról, hogyan is fest a 2010 Tavaszi divat a lá Náray Tamás: "Az idei szezon mindent uraló divatirányzata a military, mely ez alkalommal teljes "harci díszben" mutatkozik meg. A keki, a sás- és nádzöld különböző árnyalataiból készült katonás hangulatú öltözékek szigorúságát jól oldják a francia buklé, a lágy selyem és az áttetsző krepdesign felhasználásával készült finom, nőies ruhadarabok. Sivatagi színek: a bézs, a homok, a kvarc és a kristály tónusai is megjelennek ebben a stílusirányzatban, ám a "női szakasz" elbűvölő rózsákat, hullám- és vízesésfodrokat, puha kasmír buklé kabátokat is kapott a "nehéz" terepkörülményekhez. Egy narancsliget pezsdítő energiája jelenik meg a színes, könnyed, városi jeans-ek és nappali összeállítások vidám forgatagában.



Pasztell akvarellek formájában látják a tűz, a mandarinsára és a vörösek ezernyi színét a narancsfa levelének fényes zöldjével áthűtve. A tavaszi erdő hangulatát idézik a kéregbarnák és sárgák különböző árnyalatai. Az ébredő pillangók szárnyának erezetére emlékeztető virágmotívumokkal megfestett muszlinok és selymek könnyedén szállnak a test körül, új jeans és sportos öltözékekkel kiegészítve.


Írta: Darnyik Szilvia , Dátum: 2010-02-26






ALMAF