Szabados Iréne hajshow a Sziget 2005 Trend Sziget helyszínén

Szabados Iréne neve védjegy. A Sziget Fesztiválra erotikus, de esztétikus robot lányokat hozott, kitűnő zenével, profi koreográfiával.


Punk vámpírnők és bodros hajú pop-babák

Szabados IréneLehengerlő, látványos és profi. Szabados Iréne neve védjegy. A Sziget Fesztiválra erotikus, de esztétikus robot lányokat hozott, akik kitűnő zenére, profi koreográfiával mutatták be a zseniális hajakat. Egyetlen pillanatra sem vettem le a szememet a színpadról. Azaz csak akkor, amikor fotós kollégámmal összenéztük, hogy ’ez már valami’. A vágott és épített frizurák nem csak hajról, de életérzésről meséltek, Mali Ildi koreográfiájával alaposan alátámasztva. De olyan alaposan, hogy még most is futkároz a hátamon a hideg.A fehér arcú robotlányok fekete-fehér kezeslábasukban szinte berobbantak a színpadra. Fekete keretes szemükben és meggyvörös ajkaikban volt valami vámpíros. Egyszerre voltak nőiesen erotikusak és férfiasan agresszívak – korunk nőideáljai. Azért voltak itt, hogy bemutassák a legújabb vágott haj trendet, a punkosat. Vad menetelésük, és furcsa, kitekert pózaik jól illusztrálták a merészen vágott hajhoz illő életérzést.

A következő tour-ban tipegtek be a csókos szájú, bodros hajú babák. Sűrű frufrujuk és bárányka loboncuk a ’60-as évek poplányait idézte. A hímnemű közönség nagy örömére a modellek keblét csak fekete háló és testfestés fedte. Kifejezéstelen tekintettel, nagy kék szemekkel bámultak a világba – ez is egy nőideál típus.

Az épített hajak, mint mindig, most is az eleganciát képviselték. A modellek óriási vörös barna és mézszőke hajturbánokat, hajkalapokat viseltek.

A csodálatos, trendi frizurák és épített hajak Szabados Iréne keze munkáját és fantáziáját dicsérik, a lehengerlő és profi koreográfia megrendezéséért pedig Mali Ildit (valaha Náray Tamás modellje, majd asszisztense) illeti az elismerés.

Fotók Szabados Iréne épített haj show-járól, Sziget Fesztivál 2005

Fotók Szabados Iréne vágott haj-show-járól, Sziget Fesztivál 2005


Írta: Laura , Dátum: 2005-08-14


ALMAF