Abodi Dóra fürdőruha kollekciója szombat este debütált

A Fashion Days online áruház megbízásából készült limitált kollekció május 12-től egész Kelet-Közép Európában megvásárolható.


A Fashion Days online áruház Magyarország és a közép-kelet-európai régió legnagyobb exkluzív divat vásárlói klubja. Naponta frissülő akciókban értékesíti világmárkák divatcikkeit kedvezményes áron. A folyamatos akciókon túl Butterfly márkanév alatt olyan helyi dizájnerek által tervezett kollekciókat is forgalmaz a Fashion Days, amelyek egyediek, mégis megfizethetők.Az ilyen jellegű együttműködési struktúra igen népszerű más, hasonló globális kereskedelmi hálózatok, valamint világhírű tervezők között.

A fashiondays.hu választása a hazai tervezők közül elsőként Abodi Dórára, az egyik legelismertebb magyar divattervezőre esett. Kollekciói nemcsak Magyarországon, de az Egyesült Államokban, Belgiumban és Spanyolországban is rendre sikert aratnak. A Butterfly by Abodi Dora nevű fürdőruha kollekció rekordidő alatt készült el. A tervezőt Marilyn Monroe és Dita Von Teese inspirálta.

– Ők nagyon különböző karakterek. Az egyik játékos, könnyed, a „gyönyörű gyermek”, ahogy Truman Capote is fogalmaz. Egy szexi, szőke, kerekded, világos színekkel jellemezhető nő. Dita Von Teese pedig szintén szexi nő, de egy sötétebb világot képvisel, akinek stílusa már-már fétisbe hajló. Ezt a két ellenpólust próbáltam egy kollekcióban megjeleníteni. Az egész kollekciót áttekintve pedig azt akartam, hogy ha lehet, akkor inkább resort, elegáns, vagy mondjuk old hollywood hangulatuk legyen a fürdőruháknak, de nem az ’50-es évek formavilágában, hanem inkább modern értelmezésben. – nyilatkozta Abodi Dóra.

Ezzel az együttműködéssel a Fashion Days lehetővé tette, hogy egy magyar divattervező kreációi eljussanak a nagyközönséghez nemcsak itthon, de a régió többi országában is. A Butterfly by Abodi Dora kollekció értékesítése várhatóan május 12-én indul és négy napon át tart a www.fashiondays.hu -n Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában, Romániában, Szlovéniában, valamint Bulgáriában egyszerre.

A Fashion Days a jövőben is további hasonló együttműködésre törekszik hazai tervezőkkel.


Írta: bigbagpr.com , Dátum: 2011-04-18


ALMAF