Aquanauta és Vágó Réka londoni bemutatója Budapesten (február 9.)

Az Aquanauta ifjú divattervező csapata Vágó Réka cipőtervezővel együtt meghívást kapott a Londoni Magyar Intézetbe, hogy ott mutassák be 2006-os kollekciójukat.


Aquanauta csoport honlapja

Premier előtt

Az Aquanauta ifjú divattervező csapata Vágó Réka cipőtervezővel együtt meghívást kapott a Londoni Magyar Intézetbe, hogy ott mutassák be 2006-os kollekciójukat. Hogy mit lát majd a londoni közönség 2006. március 7-én, azt a hazaiak már február 9-én, élőben megcsodálhatják a Budapesti Történeti Múzeum Barokk Csarnokában rendezett divatbemutatón. Ha szeretnél ott lenni egy igazán nívósnak ígérkező divatbemutatón, akkor mielőbb válts jegyet az Aquanauta legújabb, 2006/07 Ősz/Tél Haute Couture kollekciójának bemutatójára, melyen a modellek Vágó Réka cipőit viselik majd. Premier előtt

Az Aquanauta ifj divattervező csapata Vg Rka cipőtervezővel egytt meghvst kapott a Londoni Magyar Intzetbe, hogy ott mutassk be 2006-os kollekcijukat. Hogy mit lt majd a londoni kznsg 2006. mrcius 7-n, azt a hazaiak mr februr 9-n, lőben megcsodlhatjk a Budapesti Trtneti Mzeum Barokk Csarnokban rendezett divatbemutatn. Ha szeretnl ott lenni egy igazn nvsnak grkező divatbemutatn, akkor mielőbb vlts jegyet az Aquanauta legjabb, 2006/07 Ősz/Tl Haute Couture kollekcijnak bemutatjra, melyen a modellek Vg Rka cipőit viselik majd.

A bemutat cme:
" Tiszta Forrs - Pure Source "

A budapesti bemutat helyszne s időpontja:
Budai Vr, Budapesti Trtneti Mzeum, Barokk Csarnok
2006. februr 9., 18:00 ra s 21:00 ra (VIP)

A londoni bemutat helyszne s időpontja:
London Hungarian Cultural Centre
2006. mrcius 7.

Program:
Geszti Pter bevezetője utn egy 45 perces divatbemutatban gynyrkdhetsz.

Jegyeket az Aqua-tick Budapest, V.ker Zrnyi utca12. szm alatt tallhat zletben vsrolhatsz, kortozott szmban.

Az j kollekci kpeiből zeltőt kaphatsz a februri ELLE magazinbl s a Pesti Est Mozicard-jrl.

Forrs: Vg Rka


Írta: Darnyik Szilvia , Dátum: 2006-01-30


ALMAF