Mayo Chix 2006 Nyár divatbemutató (június 24.)

A Mayo Chix divatmárka 2006. június 24-én mutatta be 2006 Nyári kollekcióját a margitszigeti Copacabana Beach-en.


Mayo Chix 2006Szexis kényelem

A Mayo Chix divatmárka 2006. június 24-én mutatta be 2006 Nyári kollekcióját a margitszigeti Copacabana Beach-en. Az 1989-ben alapított divatmárka idén is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy megfeleljen vevői minőségi elvárásainak. Jelszó: nőiesség minden mennyiségben, néha még egy kicsit több is... A divatcég naprakészen követi a trendeket: kollekciójuk egyik alap darabja a farmerruha újraálmodva, csipetnyi western stílussal megfűszerezve. Mivel a Mayo Chix ruciknál a fő szempont a kényelem és a minőség mellett a vadóc nőiesség, így a 2006-os nyári kollekcióban szerepet kaptak a szexi farmersortok, illetve a farmer miniszoknyák is - a férfiak legnagyobb örömére. Az eseményt egy izgalmas táncbemutató tette még színesebbé: bájos angyalkák és fáklyákkal varázsoló ördögök bűvölték a közönséget. De akinek ez még nem volt elég, az profi go-go táncösnők barnára sült, formás idomaiban is gyönyörködhetett.És persze voltak ott modellek is, akik bemutatták, hogy...

Idén a romantikus stílus kedvelőinek is kedveztek a Mayo Chix tervezői: pasztellszínű, egyszerű (és mégis nagyszerű) vonalvezetésű ruhák emelik ki viselőjük természetes szépségét.

Rocker-lányoknak öröm, hogy újra divat a baboskendő! Ricsések előnyben... A kislányos bájt kölcsönző pöttyös mintájú felsők és kendők igazi színfoltjai voltak a divatbemutatónak.

A Mayo Chix-et viselni szépség és kényelem – kettő az egyben.

Fotók a Mayo Chix 2006 Nyár divatbemutatóról - Copacabana Beach - 2006-06-24


Írta: Szilva , Dátum: 2006-06-27


ALMAF