Felina 2007 fürdőruhabemutató volt Gödön (július 31.)

Nem csak a 20 éveseké és a nádszál karcsúaké a nyár! - ez a Felina mottója


Minden igényt kielégítő fürdőruhák

’Nem csak a 20 éveseké és a nádszál karcsúaké a nyár!’ - ez a Felina mottója, és azt ajánlja, segít nekünk, ha nem vagyunk elég kitartóak a fogyókúránkban és koplalással nem érjük el a kívánt eredményt. Az érdeklődők Gödön csodálhatták meg a 2007-es kollekciót, a Conturelle-t, amely mindent tud, amit a Felinák, de viselőjének ráadásul még könnyed, ’fényűző’ érzést is ad. A Felina 110 éve törekszik arra, hogy fürdőruhái kiemeljék viselőjük előnyeit és leplezzék hiányosságait. A legújabb kollekció, a Conturelle kicsit különbözik a megszokott Felina modellektől, de Európa szerte sikert aratott a fehérnemű piacon. Különlegessége, hogy alakformáló és még koktélpartira is viselhető, valamint, hogy minden modell vállpántja szabályozható, akár nyakba is akasztható, és színtől függetlenül minden kosár alábélelt.A cég filozófiája, hogy ’érezd magad jól a fürdőruhádban!’, ami a modelleken is látható volt az idei kollekció bemutatása során. Sarnyai Eszter világoskék strandruhája narancssárga virágmintákkal igazán szexi volt, Cseh Zsuzsi klasszikus, kék-fehér bikinije pedig minden korosztálynak ajánlható. A homokos tengerpartot imitáló kifutó, a sziklák, a pálmafák és a modellek tánc-bemutatója egy csapásra elfeledtették velünk, hogy épp nem nyaralunk.

A 2007-es fürdőruha kollekció mottója: Óceántól óceánig. Az Indiai-óceán vidékét tűzpiros, sáfrány és a curry sárga színekkel idézik, a Csendes-óceánra a mélykék és a zöld árnyalatok emlékeztetnek, az Atlanti-óceánt Afrika szavannáinak barna és bézs színkombinációi hozzák közel, a Vörös-tengert pedig a piros, a viola és a narancs tónusok elevenítik meg a kollekcióban.

Jó hír, hogy az egyrészes fürdőruhák kedvelőinek sem kell nélkülözniük a csodás színkavalkádot: a bikinikhez hasonlóan ezeken is megtalálhatók a geometrikus minták és virágmotívumok, így aztán a dresszek sem monoton stílusúak.

A bikinik egy része két féle bugyival készül, hogy mindenki választhasson alkatának megfelelőt. További újdonság, hogy 2007-ben 5 modell ’A’ kosártól egészen ’G’ kosárig lesz kapható.

Aki a jövő nyári Felina modellek között nem talál magának megfelelő fürdőruhát, az nem is keres...


Írta: Szilva , Dátum: 2006-08-09


ALMAF