Jagasics Hedvignek, ahogy azt tőle már megszokhattuk, ezúttal is sikerült a lehetetlen

Az álomadaptáció sikerességet mi sem bizonyítja jobban a 2011-es tavaszinyári kollekció ultranőies és pimaszul vagány kreációinál


Bódy SylviDukai Regina, Bódi Sylvi, Horváth Éva, Zimány Linda, és végül, de nem utolsó sorban Debreczeni Zita legmerészebb elképzeléseit is egyedi, limitált példányszámú Sugarbird kollekcióba oltani.Az álomadaptáció sikerességet mi sem bizonyítja jobban a 2011-es tavaszi/nyári kollekció ultranőies és pimaszul vagány kreációinál. Míg Bódy Sylvi most is dívaként feszít a testhezálló, elegáns szatén kisestélyikben, Dukai Regina vérbeli vadmacskaként a trendi állatmintákra, és Zimány Lindával karöltve a szexis bőrnacikra, falatnyi bőrszerelésekre esküszik.

Horváth Éva ruhakölteményeiről még a ’40-es évek csábos pin-up girljei is eszünkbe juthatnak, de ami a figyelemfelkeltő, mégis ízléses dekoltázsokat illeti, éppenséggel Debreczeni Zitának sem kell szégyenkeznie.

A Be a star kollekció számtalan meglepetést tartogat még a Sugarbird rajongóinak és már a nagy lepellerántásra sem kell sokáig várni. A Sugarbird üdvöskéinek fantáziaremekei, mint mindig, idén áprilisban is fergeteges divatbemutató keretében debütálnak majd.

Bódy Sylvi

Bódy Sylvi Bódy Sylvi Bódy Sylvi Bódy Sylvi

Dukai Regina

Dukai Regina Dukai Regina Dukai Regina Dukai Regina

Görög Zita

Görög Zita Görög Zita Görög Zita Görög Zita

Horváth Éva

Horváth Éva Horváth Éva Horváth Éva Horváth Éva

Zimány Linda

Zimány Linda Zimány Linda Zimány Linda Zimány Linda


Írta: HazaiDivat.hu , Dátum: 2011-03-30


ALMAF