Topmodell - magyar valóságshow indult a VIASAT3-on (október 2.)

2006. október 2-án indult a magyar Topmodell valóságshow...


A Topmodell valóságshow döntőseiKi lesz a magyar Kate Moss?

2006. október 2-án indult a magyar Topmodell valóságshow, az America’s Next Top Model (= Amerika következő topmodellje, azaz Topmodell leszek!) sorozat magyar gyártású produkciója a VIASAT3-on. A Tyra Banks topmodell által életre hívott  és vezetett amerikai verziót 2004 óta követhetik nyomon a csatorna nézői Topmodell leszek! címmel, és mert az kiemelkedő nézőszámbeni eredményt ért el a reklámszempontból fontos 18-34 év közötti nők körében, a csatorna úgy döntött, Amerika, Anglia, Német-, Francia- és Svédország után Magyarországon is kezdetét vette a világ legsikeresebb modell-valóságshow-ja.



Vámosi Viktória, topmodellA műsorban hétfő esténként tizenkét kiválasztott lány küzdelmét követhetjük nyomon a topmodell címért folyó, kieséses versenyben. A tizenkét epizódban különleges feladatokat kell majd teljesíteniük - itthon és külföldön egyaránt -, melyeknek elvégzését a három tagból álló szakmai zsűri értékeli majd. Természetesen portfóliófotózás és divatbemutatón vonulás is lesz majd a kihívások között, de egy modell élete nem csak ettől nehéz...

A stafétát az eredeti, amerikai verzióban Tyra Banks-től, a magyar változatban Vámosi Viktória, nemzetközi topmodelltől veheti majd át az a szerencsés, aki egy éven át lesz egy ásványvíz márkaarca, és aki majd majd New York kifutóin léphet fel. Tehát akinek elindul a nemzetközi modellkarrierje.

Topmodell valóságshow 1. adásA versenyző lányok: Nagy Mónika, Kulcsár Angéla, Lattman Judit, Rónaszéki Anna, Tóth Fruzsina, Fentős Annamária, Elekes Kata, Iszak Eszter, Ambrus Titanilla, Gombár Anita, Nagy Réka, Matykó Xénia, Papp Valentina. Közűlük egy topmodell lesz, kövesd nyomon az elő lépéseit a Viasat3-on hétfőnként 21.15-től vagy a vasárnapi ismétlésben 18.40-től. Ha pedig mindkettőről lemaradsz, keddenként a HazaiDivat.hu portálon olvashatsz a hétfői adás minden apró részletéről.

Fotók a Topmodell valóságshow 1. adásáról - VIASAT3, 2006-10-02


Írta: Laura , Dátum: 2006-10-03






ALMAF