Változtass megjelenéseden, ahogy a hangulatod megkívánja

Változtass megjelenéseden, ahogy a hangulatod megkívánja és érezd jól magad ismét az „új bőrödben


LAONI KAMÉLEON EVVERYDAY táska A LAONI KAMÉLEON notebook táskák május eleji bemutatása után elkészült a Kaméleon táskarendszer újabb kollekciója, az EVERYDAY, melyet mindennapos használatra szántunk.„Változtass megjelenéseden, ahogy a hangulatod megkívánja és érezd jól magad ismét az „új bőrödben”.

Igen, mindezt gyorsan meg tudod tenni, mert a LAONI design iparművésze, Ács Ilona kigondolta, megtervezte és mostantól Te is megszerezheted a LAONI KAMÉLEON táskacsalád hozzád illő modelljeit.

Ezzel a hitvallással indítja útjára a LAONI legújabb kreatív design termékeit. Profi rendszer, profi technológiával gyártva, azért, hogy a mai Nő bátran tudja kiválasztani és összeállítani ruhatára kiegészítő darabjait. Csak egy mozdulat és a hatás olyan, mintha a táska viselője átöltözött volna. Az eddigi bemutatókon az eredmény, közönségsiker. A változtatható, variálható formavilág és színkavalkád a látogatókat elvarázsolta. Itt az idő, hogy szélesebb körben is megismerjék és viseljék a LAONI KAMÉLEON táskacsalád különböző darabjait azok, akik saját stílusuk szerint szeretnek öltözködni.

A táskák különböző méretben, különböző fogókkal vásárolhatóak meg. A táskák összekapcsolhatóak, így mindenki igényének megfelelően bővítheti ki őket. Az elejük és a hátuk különböző színű vagy mintájú, így attól függően, ki, melyiket választja a napi öltözékéhez, egy táska árában "kettőt" is kaphat. Az összekapcsolhatóság miatt ez még sokszorozódik is.

„Álmodd meg, válaszd ki és mutasd meg a saját stílusodat, saját színvilágodat” - mindezt megteheted a LAONI KAMÉLEON design táskamodellekkel.
Írta: apstudio.hu , Dátum: 2011-05-17


ALMAF