Varázsolj hattyút a rút kiskacsából (is)!

Idén is megmutathatod, hogy hattyú válik még a legrútabb kiskacsából is ha a Te ruhádat viseli.


HattyúDivatolimpia 2005 pályázat divattervezőknek és tanulóknak


Idén is megmutathatod, hogy hattyú válik még a legrútabb kiskacsából is ha a Te ruhádat viseli. A Magyar Divat Szövetség július 30-ig várja divattervezők és tanoncok jelentkezését a 2005-ös Divatolimpiára.

A megmérettetés már önmagában is lehetőség: összemérheted magad a kortársaiddal, és ráadásul széles közönség elé tárhatod ’divatos elképzeléseidet’.

A második alkalommal megrendezésre kerülő Divatolimpiára akkor jelentkezhetsz, ha önálló divattervező vagy, esetleg kreatív csoport tagjaként működsz, illetve ha épp a divatszakma csinnyát-bínnyát tanulod valamelyik divatiskolában, esetleg az Iparon.Három témában mozgathatod meg a fantáziádat:

Divatolimpia 2004 1.) kitalált magyar konfekció világmárka
2.) haute-couture kollekció, aminél a víz legyen a múzsád
3.) kiegészítők úgyis mint táska, cipő, kalap

A kiválasztott témában készíts 4-6 tervet, és a jelentkezési lapoddal együtt küldd be őket a Magyar Divat Szövetséghez. A pályázati felhívást és a jelentkezési adatlapot a Magyar Divat Szövetség honlapján (www.moda.hu) találod.

És hogy mit nyerhetsz? Kategóriánként összesen 500.000 Ft-ot osztanak ki a szervezők. De ha bejutsz a döntőbe (ez augusztus 15-én kiderül), akkor legalább 3 alkotásod színpadra, közönség elé kerül, és már ez is nyerő.

  Fotók a Divatolimpia 2004-ről 
Írta: Ilze , Dátum: 2005-05-18


ALMAF