33. Cipőbörze Nemzetközi Bőr- és Cipőhét Szakkiállítás lesz (szeptember 30-tól október 2

A 33. Nemzetközi Bőr- és Cipőhét Szakkiállításon felsorakoznak a hazai és külföldi alapanyag- és késztermékgyártók, valamint szakmai képviseletek a budapesti SYMA Csarnok standjain


Bőr- és CipőhétVásárra vitt bőrök

A 33. Nemzetközi Bőr- és Cipőhét Szakkiállításon és kísérőrendezvényén, a Moda-Tex Budapest Divat Szakkiállításon, 2006. szeptember 30. és október 2. között felsorakoznak a hazai és külföldi alapanyag- és késztermékgyártók, valamint szakmai képviseletek a budapesti SYMA Csarnok standjain. A cipőgyártók itt már jövő évi, 2007/08 Ősz/Téli modelleket mutatják be, ahogy a nagykereskedők is egy szezonnal előbbre járnak. És bár ez elsősorban szakkiállítás, ahol az üzletek nagyban köttetnek, azért nem érdektelen látvány kínálkozik a kívülálló cipőmániásoknak sem.



Nem csak divatcipőket, de gyógy- és speciális, utcai és házi, valamint gyermekcipőket is láthatunk. Begyűjthetünk néhány szaklapot is, ha többet szeretnénk tudni a szakmáról, megtudhatjuk, hol lehet kitanulni a mesterséget, a nagykereskedelmi standoknál pedig nyugodtan érdeklődjünk, mert sokuknak van kisker boltja, ahol a kiállított cipőt, táskát meg lehet
venni.

Bőr- és CipőhétA Nemzetközi Bőr- és Cipőhét Szakkiállításnak évek óta kísérőrendezvénye a Moda-Tex Budapest Divat Szakkiállítás, ahol textíliákat és kész ruhákat láthatunk.

  Mindkét kiállítás szeptember 30-án, szombaton 10-17 óráig, vasárnap 9-17 óráig, hétfőn 9-15 óráig tart nyitva a SYMA Csarnok (Budapest, XIV. Ifjúság útja 2.) területén.

A belépés ingyenes, és ha az információnál leadjuk névjegyünket, a tavaszi kiállításra már meghívóval érkezhetünk.


Írta: Földi Klára , Dátum: 2006-09-29






ALMAF