A vm Supermodel 2007 döntőjén jártunk (június 16.)

Szépek és meghökkentően fiatalok. 175 centi alatt tán nem is találni nemzetközi modellkarrierről álmodó lányzót a kifutón.


vm Supermodel 2007Megszületett az új Kate Moss!

Szépek és meghökkentően fiatalok. 175 centi alatt tán nem is találni nemzetközi modellkarrierről álmodó lányzót a kifutón. Szőkék, barnák, feketék vegyesen, ami mégis közös bennük, az a hétmérföldre szikrázó tekintet, megmutatom, hogy én vagyok a legjobb. Akár a Smith forrósortjaiban, akár Anh Tuan szemkápráztató fekete költeményeiben suhannak, nem lehet róluk levenni a szemet. Az országos tehetségkutató castingokon összegyűjtött szépségek közül a vm Supermodel 2007 június 16-i  döntője után az arra legérdemesebb tízmilliós modellszerződéssel, a közönség kedvence a HazaiDivat.hu különdíjával térhetett haza.



Intro

vm Supermodel 2007Fiatal az este, a mammutbli Tabu Restaurant & Lounge-ban lzasan kszlődnek a dntősk. Gyors sminkigazts, aztn mindnyjan eltűnnek a stt sznfalak mgtt, a tkletessg rdekben, mg egyszer, utoljra leprblni a koreogrfit. Lassan a nagyrdemű is gylekezni kezd, ki-ki a szrakozhely hangulatos, tllfggnykkel szeparlt bokszaiban kortyolgatja a hűstőket.

A kifutt takar paravn mg csak ht ra magassgban merszkedhetnk. A catwalk kr zsfolt hncsfotelokban a honi Glamour főszerkesztője mellett, a nemzetkzi divatlet kpviselői, a dntő idejre Franciaorszgbl, New Yorkbl, Nmetorszgbl haznkba szakadt modellgynkk, fotsok foglalnak helyet, no s Pethő Bence a Valentine Model Managment kpviseletben. A brk lben mr ott fehrlik az a bizonyos pontozcdula, mely, ha ez esetben nem is letről, hallrl, kinek-kinek jvőbeli sorsrl, plyafutsrl dnt.

Anh Tuan s a fekete csodk

vm Supermodel 2007 A forrsortos, pls felvonuls utn - a tourban majd kivtel nlkl a lnyok pomps adottsgairl győzdhettnk meg, leszmtva a nzőkznsget kirv sovnysgval sokkol versenyzőt - a dntősk a Wella Fashion Shown mr bizonytott divattervező kprzatos kollekcijban csillogtathattk meg tudsukat, tehetsgket. Fekete pamutnadrgban, pikkelyes bőrpelerinben, vagy pp csipks-puffos alsban, csipke felsőrszben, finom koktlruhban, designos lakkbőr kabtkban lejtettek tova a kifutn.

Ahn Tuan:
Ez egy őszi-tli kollekci, sznvilga feketből ll, a feketnek klnbző rnyalataibl raktam ssze. Az anyagok fnyes, illetve matt hatsval prbltam jtszani. Abszolt nőies estlyi vonalat igyekeztem sszelltani, a kollekci darabjai hordhatak, elegnsak s kifinomultak. Az anyaghasznlat sorn az egyes darabok klnbző anyagmanipulcik eredmnyeknt szlettek, leginkbb lakkbőrt s szatnselymet hasznltam, sima bőrt s pamutot.

vm Supermodel 2007MZ: Hogy kerltl kapcsolatba a Valentine Model Managmenttel?
AT:
A Valentine Modell Managmenttel mr volt egyttműkdsnk, tavaly ősszel dolgoztunk egytt, azta maradt meg a kapcsolatunk, most gy jtt ez a felkrs is.

MZ: Ami a kvetkező kollekcid illeti, mire szmthat a nagyrdemű?

AT:
A kvetkező kollekcim remlhetőleg ősszel kerl bemutatsra. Ennl a kollekcimnl is az anyagmanipulci lesz nagyon jelentős. A vltozs taln annyi, hogy a kiegsztők a ruhkhoz kpest sokkal erősebbek lesznek s a fekete szn helyett is mst, vilgosabbat vlasztottam. A ruhkat leginkbb az egyszerű anyaghasznlat jellemzi, az rdekes sziluettek. Termszetesen a kiegsztőkről sem feledkeztem meg, cipők, tskk s kszerek is kszlnek a tli ruhk klnbző vltozataihoz.

MZ: Ha szavazhattl volna, a tizenkt lny kzl kire esik vlasztsod?

AT:
Kt kedvencem is volt, kt lny tetszett nagyon, Fanni s Adrienn.

Eredmnyhirdets

vm Supermodel 2007 Hogy Ahn Tuannak pazar zlse van, arrl nemcsak ruhi győztek meg bennnket, de ami a vlasztst illeti is telibe tallt. A zsűri rvid visszavonuls utn a vietnmi szrmazs divattervező rangsorhoz hasonl eredmnyt hirdethetett ki.

„Aki mindenkinek nagyon-nagyon tetszett, de egyelőre inkbb a jvő grete, mintsem a jelen, az az ts sorszm Katalin. Katalin mindssze 14 ves, előtte mg nagy jvő ll!” – halottuk az est konferanszt, Pethő Blintot.

Villnyi Katalin A klfldi modellgynksgek ltal ajnlott klndjak mellett a Valentine Model Managment djai sem trpltek el. Az tdik helyezsnek a tzes sorszm Masha rlhetett, ő egymilli forint rtkű modellszerződst nyert az gynksg jvoltbl, a negyedik helyezett, ktmilli forint rtkű modellszerződs boldog tulajdonosa, a hrmas sorszm Gabby lett. Harmadiknak az egyes sorszm Steffit, jutalma hrommilli forintos modellszerződs, msodiknak a ngyes sorszm Dalmt vlasztottk a nemzetkzi brk, aki tmilli forintos modellszerződssel tvozhatott. Az idei v szupermodellje cmnek pedig nem ms, mint a tizenkettes sorszm Adrienn rlhetett, a lfarkas, izz tekintetű szpsg, tzmilli forintos modellszerződssel gazdagodott.

Hajt Adrienn MZ: Szmtottl a győzelemre?

Adrienn:
Egyltaln nem szmtottam r, annak is rltem, hogy idig eljutottam. De most nagyon-nagyon boldog vagyok, nagyon.

MZ: A dntőt hromnapos felksztő tbor előzte meg. Hogy rezted magad?
A:
Nagyon j volt s nagyon hasznos, rdekes dolgokat tanultunk. A trsasg is nagyon j volt, csak pozitv lmnyben volt rszem.

MZ: Hogyan tovbb, a verseny győzteseknt mit tervezel a jvőben?
A:
Most nagyon rlk ennek a helyezsnek, s ha mr megnyertem a versenyt, biztosan ezen a vonalon szeretnk bizonytani, mindenkppen szeretnm folytatni a plyt, de hosszabb tvra most mg nem tervezek.

A djzporban a HazaiDivat.hu klndjt pedig valban Ahn Tuan msik favoritja, a szőke, mosolygs kznsgkedvenc, Fanny kapta.

Karakai FanniMZ: Szmtottl a djra?
Fanny:
Nem igazn, de nagyon jl esett. Idig abszolt pozitv visszajelzseket kaptam, ennek is rlk.

MZ: Hogy rezted magad a hromnapos felksztő tborban?
F:
Nagyon j volt, de kicsit fraszt is persze. Szerdn rkeztnk, fotzsok, fotzsok s a vgn a gla. De semmi fennakads nem volt, a fotsokat is csak dicsret illeti. A lnyokkal szinte az első pillanattl fogva jl kijttnk, mindenki j volt a msiknak, de ez egyltaln nem okozott problmt, hl isten nem konkurenciaknt tekintettnk egymsra. Nagyon j volt a hangulat az első pillanattl fogva, j bartsgokat is kzttnk.

MZ: Ez volt az első versenyed, vagy…?

F:
Igen, ez volt az első.

MZ: Ami a jvőt illeti, merre tovbb?
F:
Ezen a plyn szeretnk maradni, főleg most, hogy nyertem. Gimnziumba jrok, jelenleg harmadikos vagyok, jvőre fogok rettsgizni. gy gondolom, hogy a nyr most mindenkpp alkalmas lehet arra, hogy esetleg huzamosabb ideig klfldn tartzkodjak, dolgozzam, tapasztalatokat szerezzek, illetve gazdagtsam a fotimat, mert most ez lenne az elsődleges clom – tudtuk meg a szpremnyű szőkesgtől.

A HazaiDivat.hu kznsgszavazsnak eredmnye
Fotk a vm Supermodel 2007 dntőről
Írta: MZ , Dátum: 2007-06-02






ALMAF