Újabb 12 név a Heineken Balaton Sound 2009-en (július 9-12.)

Kevesebb mint ötven nappal az idei balatoni nyár legnagyobb eseményének kezdete előtt már megtekinthető a harmadik Heineken Balaton Sound


BalatonKevesebb mint ötven nappal az idei balatoni nyár legnagyobb eseményének kezdete előtt már megtekinthető a harmadik Heineken Balaton Sound (Zamárdi, 2009. július 9-12.) négy legjelentősebb színpadának részletes programja a fesztivál honlapján. A már korábban bejelentett világsztár fellépők és hazai fesztiváltársaik mellett a szervezők még 12 előadóval bővítették a 2009-ben négy napon át dübörgő, egyedülálló hangulatú esemény programját. Többek közt Richie Hawtin berlini udvartartásának legjobbjaival, Magdával és Heartthorbbal kiegészülve extra partyelemekkel kárpótolja rajongóit a tavaly elmulasztott klubórákért. Szintén ezen a helyszínen veszi majd le lábáról közönségét szépségével, turntable tehetségével és klubolásra született szerzeményeivel Csehország legnépszerűbb djane-je, Lucca, valamint itt mozgatja a potmétereket Ibiza kedvenc french touch dj-je, Richard Grey is.Dj T szemlyben egy igazi klub legenda tartja lendletben a hajnali rkban a harmadik Heineken Balaton Sound kznsgt T-Mobile Teraszon fellltott techno klubjban. Szintn a T-Mobile Teraszon ismerkedhet meg a Heineken Balaton Sound kznsge az Extrawelt s a Winghnomy Brothers irnytsval prgő maratoni house partyk vilgval, valamint ezen a helysznen knl revitalizl zenei felfrisslst a finn Five Corners Quintet.

A neoviktorinus dszeket a cyberpunk hipermodern kzegbe emelő steampunk irnyzat leghresebb zenei teoretikusa, a Parov Stelar az idei Heineken Balaton Sound-on dj settel varzsolja el rajongit. Ugyanitt Zinc breakbeat s a Sub Focus drum'n'bass maratonjval is bővlt a program.

Forrs: Balaton Sound


Írta: HazaiDivat.hu , Dátum: 2009-05-24


ALMAF