Arena Plaza Divathét 2010 Tavasz (március 26-27-28.)

Megérkezett végre a tavasz, a megújulás évszaka! Az új szezon pedig az Arena Plaza immár hagyományosnak mondható, stílusteremtő divatbemutatóit is magával hozza.


Arena Plaza 2010 TavaszMegérkezett végre a tavasz, a megújulás évszaka! Az új szezon pedig az Arena Plaza immár hagyományosnak mondható, stílusteremtő divatbemutatóit is magával hozza. A nemzetközi divatdiktátorok a mesék világából merítettek ihletet, amikor finom pasztellszíneket, élénk kiegészítőket és meghökkentő darabokat álmodtak meg tavaszra, hogy ennek szellemében stílusok, anyagok és minták izgalmas kombinációi varázsoljanak el idén mindenkit a kifutókról. A tavasz első hónapjának utolsó hétvégéjén (2010. március 26-27-28.) a hazai közönség is ízelítőt kaphat a nemzetközi divatújdonságokból: az Arena Plaza Wonderland című divatshow-ja nevéhez hűen egy varázslatos mesevilágba kalauzolja a látogatókat, melyben az igazi tavasz uralkodik izgalmas színeivel, feltűnő virágos és pöttyös mintákkal és romantikus összeállításokkal. Mint az a látványos show alatt kiderül, a divat szerelmesei idén bátran hordhatnak lovagló- vagy forrónadrágot, extrém térdzoknikat, blézert lezseren felgyűrt kabátujjal, nyitott orrú csizmákat vagy rojtokkal díszített cipellőket.„Az idei tavasz a játékosságról, a mesékről szól, szóval játsszunk mi is bátran! Csak emlékezzünk vissza, milyen volt, amikor gyerekkorunkban a mesék szereplőinek helyébe képzeltük magunkat, vagy amikor a felnőttek ruháiban bolondoztunk. Engedjük szabadjára fantáziánkat, legyünk merészek a ruhaválasztásnál, hiszen mindjárt itt a nyár, ha pedig a ruhánk is ezt tükrözik, a saját hangulatunk is sokkal pozitívabb lesz. Ez az idei tavasz egy igazi mesevilág” – mondta Lakatos Márk, a divatbemutató stylistja.
 
A legfrissebb utcai viseletek mellett az elegáns ruhakölteményeket és fehérnemű kollekciókat is felvonultató show-t ezúttal is Lukács Gabi rendezi, a kollekciók összeállításáról pedig Lakatos Márk stylist gondoskodik. A felejthetetlen látványt a már jól ismert tánckar, köztük a szexi Bad Boyz fiúk garantálják, a ruhákat pedig a világ legrangosabb kifutóit megjárt modellek mutatják be.

A divatbemutatók időpontjai:
2010.03.26. (péntek): 16:00, 18:00
2010.03.27. (szombat): 14:00, 15:00, 17:00, 18:00
2010.03.28. (vasárnap): 14:00, 15:00, 17:00, 18:00

Forrás: Arena Plaza


Írta: HazaiDivat.hu , Dátum: 2010-03-26


ALMAF