A USE unused adománygyűjtő pólót tervezett az AVON-nak

Az AVON idén is megszervezi népszerű emlőrák elleni rendezvényét, mely minden évben több ezer résztvevőt és sok hírességet vonz.


ZsédaAz AVON idén is megszervezi népszerű emlőrák elleni rendezvényét, mely minden évben több ezer résztvevőt és sok hírességet vonz. A 8. AVON Gyaloglás az Életért 2010. június 5-én, szombaton kerül megrendezésre Budapesten, a városligeti Napozóréten. A kampány főszereplője Zséda, aki 2007 óta az AVON arca, és aki aktív résztvevője a vállalat emlőrák elleni küzdelmének. Az énekesnő interpretálásában kap nyilvánosságot az AVON Magyarország 20 éves, jubileumi fennállásának legkülönlegesebb adománygyűjtő terméke is. A nőknek szóló, exkluzív, divatos pólót hazánk egyik legsikeresebb divattervező csapata, a USE unused készítette. A póló, mely limitált darabszámban készült, már kapható, ára: 2900 Ft. Az AVON a befolyó teljes haszonból az emlőrák leküzdését támogatja.Az AVON Magyarország emlőrák elleni küzdelméről

A New York-i székhelyű AVON, a Nők Vállalata a világ és Magyarország legnagyobb közvetlen értékesítő kozmetikai cége. Alapítása, 1886 óta az élet minden területén támogatja a nőket, legyen szó szépségről, egészségről vagy az üzleti életről. Vásárlóit független Tanácsadóin keresztül éri el, akiknek száma több mint 100 országban együttesen meghaladja a 6 milliót.

A vállalat 20 éve, 1990 óta van jelen Magyarországon.

Az AVON 1998 óta hazánkban is élen jár az emlőrák elleni küzdelemben. A kampány fő célja a figyelemfelhívás és az adománygyűjtés. A vállalat tudatosítani szeretné a nőkben, hogy az emlőrák megelőzhető, és az egészséges életmódra való odafigyelés mellett nagyon fontos a rendszeres önvizsgálat és a szűréseken való részvétel.

Az AVON adománygyűjtő termékeivel, rendezvényeivel, valamint minden eladott termék árából 1 Ft-tal a mellrák elleni küzdelmet támogatja. Folyamatos kampányuknak, valamint Tanácsadóik elkötelezett munkájának köszönhetően az elmúlt 12 évben közel 600 millió Ft-ot gyűjtöttek.

A póló tervezői, a USE unused csapata

A USE 2004-ben debütált első őszi-téli kollekciójával. Három alapítója, Füzes Eszter, Godena-Juhász Attila és Tóth András ekkor diplomázott a Magyar Iparművészeti Egyetem öltözéktervező szakán. Már tanulmányaik alatt több rangos nemzetközi pályázatot nyertek közösen, és fél évet töltöttek Párizsban.

A márka egy zárkózott, mégis erotikus, finom, nőies stílus és egy letisztult, minimalista forma- és színvilágot jelenít meg. A USE ruhák megerősítik vásárlóik egyedi stílusát, modern, nőies személyiségét. A folyamatosan megújuló, mégis klasszikus értékeket képviselő, művészi és minőségi színvonalon készített USE ruhák soha nem mennek ki a divatból, így viselőiket életkortól függetlenül, az örök, a folyamatos megújulásra képes nők imázsába bújtatják.

A USE minden szezonban jelen van a párizsi, los angelesi vagy tokiói divathéten, biztosítva a márka folyamatos külföldi jelenlétét. Kollekciójuk jelenleg Magyarországon kívül Japánban és az USA-ban kapható. Ruháikat számos ismert művész viseli, többek között Zséda, Marozsán Erika, Szekeres Nóra, Balla Eszter, Szalóki Ági, Schell Judit vagy Yonderboi.

Forrás: USE unused


Írta: HazaiDivat.hu , Dátum: 2010-05-05


ALMAF