Szabados Iréne nyilvános hajshow-n mutatja be a 200607 ŐszTéli hajtrendet (november 12.)

Szabados Iréne haj-show-ján most vasárnap (11-12) bárki jólértesültté válhat a 200607 ŐszTéli hajtrendeket illetően.


Szabados hajshow-ra bárki szabadon...

Szabados Iréne haj-showSzabados Iréne haj-show-ján most vasárnap (11-12) bárki jólértesültté válhat a 2006/07 Ősz/Téli hajtrendeket illetően. A Bourbon Rendezvényházban 10.00-17.00-ig Szabados Iréne és három társ-L’Oréal nagykövete, Binder Géza, Kada Szabó Éva és Kucsera Zsolt mutatják majd be a szakmának és a civil érdeklődőknek, milyen színű, fazonú a trendi frizura idén télen. Ha szívesen ottlennél, nem kell mást tenned, mint hoyg regisztrálod magad a megadott elérhetőségek valamelyikén. Szabados Iréne mesterfodrász - akit a Fodrászművészek Egyesülete a 2002-ben az ’Év fodrásza’-vá választott - fergeteges haj-show-t ígér most vasárnapra. Az esemény apropója, hogy nyakunkon a tél, és egyáltalán nem mindegy, mit viselünk majd a fejünkön a hidegben.A L’Oreál nagykövete nem érkezik majd egyedül, a Bourbon Rendezvényházban (1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.) ott lesznek Binder Géza, Kada Szabó Éva és Kucsera Zsolt mesterfodrászok is, akik Irénével együtt tagjai a magyar fodrászelit csapatának, az Intercoiffure Hungary-nak. Négy egyéniség, négy stílus a garancia arra, hogy a haj-show-n mindenki megtalálhatja majd a kedvére való trendi frizurát.

A négy fodrászzsonglőr a színpadon ’real-time’-ban vezeti majd be közönségét a 2006/07 ősz-téli hajvágás és -festés rejtelmeibe. Itt derül majd ki az is, menő-e még a 2006 tavasz/nyár slágere, a tömött frufru, és hogy marad-e trendben a barna és a vörös, mert persze bemutatásra kerül a L’Oreál téli hajszínkollekciója is.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, csupán előzetes bejelentkezés szükséges hozzá a 30/949-8002-es telefonszámom, vagy a szabadosirene[a]t-online.hu e-mail címen, amelyen a regisztrációkat maga Szabados Iréne fogadja.


Írta: Darnyik Szilvia , Dátum: 2006-11-08


ALMAF