motoros

Enteriőrstylist vizsga a Werkben (június 17.)

WerkA Werk Akadémia enteriőrstylist szakos hallgatói második félévüket két komoly feladattal zárták. Füleki Bálint vezetésével a feladatuk nem kevesebb volt, mint egy esküvő komplett megtervezése, annak minden lehetséges vonzatával együtt. A helyszínkereséstől a jegygyűrűn, a menyasszonyi és menyecske ruhán át a meghívóig, az asztaldíszig minden momentumra megoldást kellett találniuk, sőt a nászút helyszínét is meg kellett jelölniük – egy-egy előre választott irányzat mentén. A vizsgamunkák közt láthatunk nosztalgikus hippa esküvőt, robbanékony motoros szertartást, vagy épp öko-tudatos, recycling tervet is. A stylingon túlmutató vizsgafeladat várt a hallgatókra Káli Béla vezetésével, mégpedig a hamarosan megnyíló Hadik kávéház belsejének áttervezése, nem csupán alaprajzi szinten, de stiláris szempontokból is – a falnézetektől a bútorterveken át a színhangulatokig. Napjaink fő trendjének megfelelően születtek a betont, mint anyagot előtérbe helyező tervek, és a játék, az együttlét örömét hangsúlyozó megoldások is. A kipakolásra 2010. június 17-én, csütörtökön 17 órától kerül sor a Werk Akadémián (Arany10Top - Budapest, V. kerület, Arany János utca 10., IV. emelet).


Szabadidő kiállítás 2006 a HUNGEXPO területén (március 1-5.)

Harley-Davidson divatbemutató

Menő motorosok, trendi vadászok

Négy kiállítás, 457 kiállító, 27 ezer m2-en. Motorok, kite-ok, yacht-ok és persze divatbemutató motorozáshoz és vadászathoz. A Szabadidő kiállítás 2006 négy az egyben. A motoros márkák, kiegészítők legnagyobb hazai bemutatkozásán, a Budapest Motor Kiállításon a látogatók nem csak vásárolhatnak, de tesztelhetnek is. A 15. Budapest Boat Show 140 hajó és yacht kikötője öt napon át. A FeHoVát önálló horgászkiállítás, halászcsárda, Safari bemutató és természetvédelmi előadások teszik különlegessé, a Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesülete pedig FeHoVa Országos Vadászkutya CAC kiállítást szervez. A SPORT kiállításon aerobic fesztivál, erdei kalandpálya, off-road pálya és quad park várja a mozogni vágyókat.


Debreczeni Ildikó Triollo kollekciójának szolnoki divatbemutatója

A tehetség (is) családban marad…

Még mondjuk, hogy Budapest az ország közepe. Azért Szolnok is megér egy estet! Pláne, ha olyan volumenű jelmeztervezőről van szó, mint a szolnoki származású Debreceni Ildikó, aki lenyűgöző báli ruháitól a legapróbb kiegészítőkig mindent szívből, szerelemből alkot. Varázslatos Triollo kollekciójával nem csak a Tiszaligeti Termálstrand és Élményfürdő közönségét nyűgözte le, a Pedrollo Fesztivál keretében bemutatásra került korhű jelmezeivel, trendi kreációival a fővárosiak megbecsülését is kivívta volna!

ALMAF