Kioszották a Glamour Women of the Year 2011 díjait

A legjobb divattervező Mojzes Dóra lett, míg a legjobb modellnek Palvin Barbarát választották. A legjobb énekesnők között pedig Tóth Gabi vette át a Glamour elismerését.


Glamour Women of the Year 2011 GyőztesekPink szőnyegen vonult végig a hazai sztárvilág színe-java, hogy egy igazán glamúros bulin ünnepelje meg az év legtehetségesebb nőit a Glamour Women of the Year díjátadó gáláján. A magazin a legjobb nők elismeréseként idén harmadik alkalommal hirdetett győztest 6+1 kategóriában egy igazán csillogó, exkluzív partin. Lilu, Gryllus Dorka, Tóth Gabi, Palvin Barbara, Mojzes Dóra és Janicsák Veca örülhetett a Glamour díjának, amelyet több, mint huszonháromezer olvasó szavazott meg. Idén először pedig az év hősnői, a Multikultúra egyesület tagjai is elismerést kaptak.Gryllus Dorka Lakatos MárkHazánk legszebb modelljei, legkreatívabb divattervezői, legtehetségesebb színésznői, legmeghatározóbb hangú énekesnői, legtündöklőbb műsorvezetői, legszebb hajú sztárjai és legsármosabb férfiai küzdöttek meg egymással. Csütörtök este egy csillogó, a hazai sztárvilág krémjét felvonultató, galmúros party keretén belül adták át a Glamour Women of the Year díjait, melyet most először a glamouronline.hu oldalán keresztül élőben követhettek az érdeklődők. Így az ezerhatszáz vendéggel több, mint ötezer vendég vett részt közvetve vagy közvetlenül az év sztár party-ján.

A legjobb műsorvezetők versenyében Lilut szavazták az olvasók a legjobbnak.

Lilu

„Nagyon örülök az elismerésnek, ami azért is fontos számomra, mert ez egyfajta visszajelzés a nézőktől. Szeretem a munkámat és boldog vagyok, hogy az, amit csinálok, tetszik az embereknek.” – mondta az RTL Klub műsorvezetője. A legjobb divattervező Mojzes Dóra lett, míg a legjobb modellnek Palvin Barbarát választották. A legjobb énekesnők között pedig Tóth Gabi vette át a Glamour elismerését.


Tóth Gabi„Még mindig hihetetlen, hogy én kaptam meg a Glamour díját. Egyáltalán nem számítottam rá, de nagyon-nagyon örülök. Szeretném mindenkinek megköszönni, aki szavazott rám, mert rengeteget jelent ez az elismerés, a tudat, hogy szeret a közönség.” – árulta el könnyeivel küszködve az énekesnő.


A színésznők közül Gryllus Dorka lett a legjobb, míg a legszebb hajú sztárnak Janicsák Veca bizonyult az igazán trendi, csillogó gálán.

Takács NikolasAz erősebbik nemről sem feledkezett meg a magazin, a legsármosabb férfinak az X Faktor felfedezettjét, Takács Nikolast választották az olvasók. Idén először pedig egy új díj is gazdára talált. A Glamour főszerkesztője, Maróy Krisztina adta át Multikultúra Egyesület képviselőjének, Salama Katalinnak Az év hősnőinek járó elismerést. A szervezet a hazánkban élő külföldiek támogatását, illetve nemzeti és etnikai kisebbségek kultúrájának bemutatását és társadalmi integrációját tűzte ki célul megalakulásakor. Ma pedig már magyar és külföldi fiatalok önkéntes munkájának szervezésével is foglalkozik. Az este folyamán két különdíj is gazdára talált elismerve a páratlan tehetséget. Szinetár Dóra a legnőiesebb sztárként vehette át a Women of the Year elismerését, míg Harcsa Veronika a legkülönlegesebb stílusú énekesnőként léphetett színpadra. A díjátadó gálán megjelent világhírt szerző nádszál vékony topmodelljeink mellett egy másik hazai büszkeség is bebizonyította, hogy a magyar hölgyek a legszebbek. A show végén egy páratlan divatbemutatón színpadra lépett a Németországban élő magyar plus size modell, Demmer Erika is.


Vastag Csaba Wolf KatiA nyertesek hajnalig hatalmas bulin ünnepeltek. Az év sztár party-ján több, mint száz híresség ünnepelt. Többek között Détár Enikő, Kiss Ramóna, Dukai Regina, Dammak Jázmin, Wolf Kati, Szinetár Dóra, Bereczki Zoltán, Gönczi Gábor, Náray Tamás, Zsidró Tamás, Lakatos Márk, Varga Viktor, Baronits Gábor, Vastag Csaba, Vastag Tamás, Katus Attila, Varga Győző, Istenes Bence, Rákóczi Feri, SP és Vásáry André.


A jelöltek bemutatkozó filmjeiért és további információkért kattints:
www.glamouronline.hu

A party képgalériája:
http://www.glamouronline.hu/fotoalbumkepnezo/?element=1&gid=812&cid=3


Írta: redlemon.hu , Dátum: 2011-03-18


ALMAF