A Tezenis már Magyarországon is

2007. augusztus 3-tól már nem kell Milánóba átruccannod egy Tezenis fehérneműért, merthogy Budapesten is megvásárolhatod.


Csatlakozott a családhoz

2007. augusztus 3-tól már nem kell Milánóba átruccannod egy Tezenis fehérneműért, merthogy Budapesten is megvásárolhatod. Az itthon már évek óta közkedvelt Calzedonia (bikinik, harisnyák, zoknik) és Intimissimi (fehérneműk) mellé most hazánkba érkezett a trendkövető, olasz család harmadik tagja is. A Tezenis igényes, évszakonként megújuló fehérneműkollekciói az elegánstól az erotikuson át a bohókásig terjednek, és nyár elejétől a budapesti Mammut 2 Bevásárló- és Szórakoztatóközpontban kínálják magukat.Httr s imidzs

Tezenis 2007Az olasz Tezenis fehrneműmrka mg csak 3 ves, de Eurpa-szerte mr tbb, mint 100 zlete van. Sandro Veronesi, tulajdonos szerint a siker kulcsa az a kereskedelmi stratgia, melyet a Calzedonia s az Intimissimi is kpvisel, s amelynek alapja a dinamikus terjeszkeds, a szles basic termkskla s a negyedvente megjul, trendkvető kollekci.

A Calzedonia-csoport legfiatalabb tagjnak imidzse: fiatal, kzvetlen, egyedi s 21. szzadi - egyszval igazi kozmopolita.

Rendhagy zletnyits s a Tezenis knlata

Az első budapesti Tezenis zlet megnyitsa Az első budapesti Tezenis zletet a Mammut 2 Bevsrlkzpontban alaktottk ki. A tgas teret s minimalista berendezst a Soho-beli loftlaksok ihlettk. A falak illusztrciit a londoni Natasha Law ksztette s lounge zene teszi mg kellemesebb az zletben tlttt időt.

Rendhagy boltnyitsnak lehetettek rszesei a 2007. augusztus 3-n a Mammutban vsrlk, vagy a Szna tren kzlekedők. A Tezenis hosztesszei ha bugyiosztst nem is rendeztek, forms htsjukat fedő fehrneműjket ki-kivillantottk a gyantlan szemllő előtt, aki e becses darabok feliratbl rteslhetett: 'Tged vr a Tesenis'.

A dominns fehr, fekete s szrke sznekből ll, lland termkek mellett a Tezenis vszakonknt megjul kollekcikat is knl.

Forrs: Tezenis

Fotk a Tezenisről

A Tezenis zletnyitsa napjn a mg res mrkabolt - Mammut 2, 2007-08-03

Tezenis zletnyits (az első Magyarorszgon) - Mammut 2, 2007-08-03


Írta: Darnyik Szilvia , Dátum: 2007-09-03


ALMAF