A Levis önkéntes segítséget nyújt a Heim Pál Gyermekkórháznak (május 14.)

A Levi’s Magyarország munkatársai a Heim Pál Gyermekkórház épülete körüli kert rendezését vállalták önkéntes munka keretében.


Levi'sA Levi’s Magyarorszg munkatrsai a Heim Pl Gyermekkrhz plete krli kert rendezst vllaltk nkntes munka keretben. Trsadalmi munkjukkal a Levi’s munkatrsai pldt szeretnnek mutatni ms cgeknek s kzssgeknek az nzetlen segtsgnyjtsra. Remnyeik szerint a kezdemnyezs kvetőkre tall. De nem csak Magyarorszg plda az nkntes programra. A Levi’s a vilgon mindenhol vgzi ezt a nagyon sikeres programot, mely Eurpban immr tdik alkalommal kerl megrendezsre. Vilgszerte kzel 5000 ember vesz rszt kb. 200 klnbző projektben, gy pldul Grgorszgban rva gyerekeknek szerveznek programot, Dniban a Vrs Keresztnl vgeznek karbantartsi munkkat, Csehorszgban pedig egy gyermekotthon lakit viszik el egy llatkerti stra.



A trsadalmi nap a San Francisco-i Levi’s-től indult 2000-ben, azta az USA-ban, Kanadban, Latin-Amerikban, zsiban s Eurpban is rendszeresen szervezik. A Levi’s eldnttte, hogy egy napot az nkntes munkra szn, s lehetősget teremt minden nknt vllalkoz munkatrsnak a trsadalmi munkra, hogy ezzel visszaadhassanak a kzssgnek valamit abbl, amivel a trsadalom tmogatja a mrkt.

Mra Magyarorszgon is hagyomnyokkal rendelkezik a kzssgi nap megrendezse: a korbbi vekben a Budai Gyermekkrhzban s a Rex Kutyaotthonban nyjtottak segtő kezet a munkt nkntes alapon vllal dolgozk.

Forrs: Levi's


Írta: HazaiDivat.hu , Dátum: 2009-05-08






ALMAF