Meghívó egy divatbemutatóra - Ecker Szilvia, Krizsán Erika, Kővágó Gabriella, Medvegy Klára

Budapest egyik legszebb helyén, a Svábhegyen, ősfákkal teli parkban, patinás villaépületben működik a Jókai Klub


Helyszíne: Jókai Klub, (Budapest ) XII. Hollós út 5.

Ecker SzilviaA programról részletesen:
Budapest egyik legszebb helyén, a Svábhegyen, ősfákkal teli parkban, patinás villaépületben működik a Jókai Klub, mely évtizedek óta szolgálja Budapest Hegyvidék XII. kerület közművelődését, igyekezve a kultúra sokszínűségét minél hatékonyabban közvetíteni. Nem csoda, ha a négy tervező, Ecker Szilvia, Krizsán Erika, Kővágó Gabriella és Medvegy Klára is e mesebeli helyszínt választotta új, 2008 tavasz/nyári kollekciója bemutatására. Külön jó hír, hogy a belépés ingyenes, a tervezők minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak, aki tartalmas, szemet-lelket kápráztató élményre vágyik egy kellemes, "divathangulatú", tavaszi estén.

A Jókai Klub megközelíthető a Moszkva térről induló 21-es, illetve 90-es autóbusszal, amelyről a Svábhegy, fogaskerekű állomás megállónál kell leszállni, valamint a 21-es gyors autóbusszal, melynek a végállomásánál található a helyszín.A tervezőkről röviden:

Ecker Szilvia

Divattervező-stylist, legutóbbi kollekcióját, melyet a visszfogottság és a finom elegancia jellemzett a budapesti Luxus Brand kiállításon csodálhatták meg az érdeklődök.

Krizsán Erika

A közönség többek közt a 2006-os Trendszigeten és az első, de reméljük nem utolsó, Fashion Week Hungaryn csodálhatta meg Krizsán Erika kollekcióit.

Kővágó Gabriella

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem textil tanszékén végzett, ruhái tervezésénél a nőies nő ideáljának kialakítására törekszik. A nőt hétköznapi közegéből kiemelve, hol egy természeti jelenséget elevenít meg általa, hol a ’30-as, ’40-es évek Hollywood-i díváját. A közönség többek között szintén a 2006-os Sziget Fesztiválon találkozhatott Kővágó Gabriella munkáival.

Medvegy Klára

Az egykor Rosemari névre hallgató, most Budapesti Divatiskolának nevezett intézményben végzett, magánrendeléseknek a mai napig eleget tesz, mely mellett többek között a Jeannette Textilipari Nagykereskedésnek dolgozott és a Mill Divatáru bemutatóira állított össze ruhákat, ötleteket adva ezzel a gyártóknak.

Forrás: Ecker Szilvia


Írta: HazaiDivat.hu , Dátum: 2008-02-17


ALMAF