A Stella Divatfórum 2006-ban is megszépít

A február 25-26-án a Budapest Kongresszusi Központban megrendezésre kerülő XXI. Stella Nemzetközi Divatfórumon a szépségszakma 2006-os világtrendjeinek debütálását ígérik a szervezők


2006 február 25-26-án XXI. Stella Nemzetközi Divatfórum a Budapest Kongresszusi Központban

Stella Nemzetközi Divatfórum 2006 logó

A február 25-26-án a Budapest Kongresszusi Központban megrendezésre kerülő XXI. Stella Nemzetközi Divatfórumon a szépségszakma 2006-os világtrendjeinek debütálását ígérik a szervezők.

A Stella Divatfórum idén is felvonultatja a hazai szépségipar szakma nagy neveit: Szabados Iréne, Fátrai Krisztina, Nagy Sándor fodrászmestereket, Sipos Zita, Balázs Marianna, Csirik Erzsi világbajnok sminkmestereket, Bakai Ágnes és Udvardi Ágnes kozmetikus mestereket. A Stella produkciók modelljei immáron harmadik éve Sellei Gabriella divattervező, stylist egyedi tervezésű ruháit viselik.És mert a Divatfórum Nemzetközi, a szépségszakma külföldi nagykövetei is fellépnek majd a Stela színpadán. Itt lesz El Gitano – hajvágó virtuóz Buenos Aires-ből a GA.MA cég képviseletébe, Rob Rooze és Daphne Troup Guerin fodrászmesterek Hollandiából a Farmavita cég követeiként, Pablo hajvágó virtuóz Londonból a Moser cég képviseletében, valamint Zoran Gajic és Andrej Tronelj Ljubljanaból, akik a Subrina új frizurakollekcióját népszerűsítik majd. A programok reggeltől estig zajlanak a Kongresszusi Központ Pátria, Bartók és Lehár termében.

A Kongresszusi Központ előterében pedig a szakmai standprogramokon túl non-stop frizura - és sminkkészítési bemutatók, illetve a több mint 200 kiállító cég akciós vására várja az érdeklődőket.

A rendezvényre 10.000-15.000 látogatót várnak a szervezők.


Írta: HazaiDivat.hu , Dátum: 2006-02-13


ALMAF