Kontytrend, Make-up Kupa, Műkörömdíszítő Bajnokság

2006. november 5-én, vasárnap az 5. születésnapját ünneplő Beauty and Spa szépségipari kiállítás...


2006/07 Ősz/Téli trendet bemutató konyt-show lesz a budapesti SYMA csarnokban (november 5.)

Konytrend2006. november 5-én, vasárnap az 5. születésnapját ünneplő Beauty and Spa szépségipari kiállítás (november 4-5.) keretén belül idén immár másodszor kerül megrendezésre a magyar fodrászat generációit felvonultató haj-show. Délután 16 órakor a régi nagy nevektől, a jelenkor mesterein át az utódnemzedék Gedeon bácsijaiig, „nénijeiig”, minden neves hajszobrász tiszteletét teszi majd a SYMA Rendezvénycsarnokban. Bár a szervezők egyelőre neveket nem árultak el, több, mint valószínű, hogy e jeles alkalomból Zsidró Tamás, Krizsán Győző, Szabados Iréne mesterfodrászok is fésűt ragadnak majd, ahogy az sem kizárt, hogy Hajas Lászlót ezúttal kontykészítés közben s nem a táncparkett ördögeként csodálhatjuk.



Bár a Beauty and Spa kiállítás elsősorban a szakközönség fóruma, a belépőjegy árának megfizetése ellenében civil érdeklődőket is fogadnak a szervezők. Elvégre az mindenkire tartozik, hogy milyen lesz a 2006/07 ősz/téli kontytrend...

A Beauty and Spa ’törzsvendégei’ a kozmetikai és spa szalonok vezetői, a fodrászszalonok képviselői, a drogériák, kéz- és lábápolók, körömstúdiók, fitnesz- és wellness-klubok, valamint szépségklinikák szakemberei. De évről-évre ott vannak a bőrgyógyászok, a kozmetikai ipari gyártók és kereskedők, valamint a szakmai iskolák tanárai és hallgatói is, sőt, a kiállítók körének bővülése által spa beruházókat, tanácsadókat, hotel szakembereket is várnak a szervezők.

A könnyen megközelíthető, nemrég átadott, Dózsa György úti csarnok XXI. századi infrastruktúrával várja a látogatókat közel 7000 m2-en, melyen egy hangulatos, 200 férőhelyes étterem is várja vendégeit.

Aki nemcsak arra kíváncsi, mi lesz a 2006/07 ősz/téli kontytrend, az a haj-show-n kívül más szórakozásra is lelhet. A kétnapos rendezvény (november 4-5.) kiemelkedő eseménye lesz még a Profik Diadala Make-up Kupa, amelyen a szakma kiválóságai mérik össze tudásukat, valamint a Műkörömdí­szítő Bajnokság, melyen a műkörömépí­tő és -dí­szítő manikűrös, pedikűrös szakemberek mérkőznek meg egymással.

S ha nemcsak nekem lenne új, a spa eredetileg egy termálvizéről híres belga kisváros neve volt, amely az idők folyamán szép lassacskán érett a termálfürdők és gyógyszállók szinonimájává. A spa manapság azon kozmetikumokat jelenti, melyek a vízből nyerik szépítő erejüket (Solus Per Aqua). A beauty meg, azt hiszem, önmagáért beszél.


Írta: MZ , Dátum: 2006-10-03






ALMAF