Elindult új szolgáltatásunk, az Eseménynaptár

Talán észrevetted már, hogy néhány hete új menüpont tűnt fel a HazaiDivat.hu bal oldalán.


Eseménynaptár 2007 márciusÁllandó belépőjegy a hazai divateseményekre

Talán észrevetted már, hogy néhány hete új menüpont tűnt fel a HazaiDivat.hu bal oldalán. Legfrissebb, a hazai piacon egyedi szolgáltatásunk neve: Eseménynaptár, funkciója pedig nem más, mint hogy jó előre tájékoztasson arról, milyen nyilvános, bárki számára megtekinthető divatesemények várhatók a jövőben Magyarországon. Figyeld rendszeresen, és tudni fogod, hová menj, ha divatbemutatóra, hajshow-ra, egyszóval trendeseményre vágysz!



A Magyarorszgon egyedlll programajnl szolgltats naptr formjban rendezi a divatesemnyeket, egy-egy napra kattintva rszletes informcit ad az adott dtumhoz ktődő divatbemutatkrl, hajshow-krl, divat tmj killtsokrl.

De nem csak napra, htre, sőt, hnapra pontosan is előre bevsheted naptradba a tged rdeklő divatbemutatkat, mert az Esemnynaptr erre is lehetősget ad. Csak kattints r a tged rdeklő hnap nevre, vagy 'A hnap esemnyei' linkre, s előtted a havi lista. A 'ht esemnyei'-nl az aktulis ht, a 'Lista'-nl s a 'Tblzat'-nl a kivlasztott naptl szmtott 30 napnyi intervallum listzdik.

Fontos mg, hogy szemben Programelőzetes menpontunkkal, amely bal fll mr rgta a beharangoz cikkek lakhelye, s amely a zrtkrű esemnyek kzeledtről is rtest, az Esemnynaptr csakis azokat a divatrendezvnyeket tartalmazza melyekre a nagykznsget vrjk.

s hogy le ne maradj semmiről, az Esemnynaptr alatt visszaszmllval felturbzva lthatod azt a listt - cme: Hamarosan... -, amely a soron kvetkező programokat tartalmazza. gy mindig kpben lehetsz, hny nap, vagy ra mlva kezdődnek a hazai divatesemnyek.


Írta: Darnyik Szilvia , Dátum: 2007-03-09






ALMAF