Giorgio Armani 2006 Nyár divatbemutató Budapesten (június 10.)

2006. június 10-én az impozáns és frissen nyílt (végre...) budapesti New York Kávéház adott otthont az idei nyári Giorgio Armani kollekciójának exkluzív divatbemutatójának.


Armani 2006 NyárNagyvilági elegancia Budapesten

2006. június 10-én az impozáns és frissen nyílt (végre...) budapesti New York Kávéház adott otthont az idei nyári Giorgio Armani kollekciójának exkluzív divatbemutatójának. A rangos esemény rengeteg látogatót vonzott, nemhiába: a 72 éves tervezőzseni ismét elkápráztatott minket. Hófehér minden mennyiségben - csak nem egy esküvői ruha bemutatóba csöppentünk bele? Nem kérem, ez az olasz letisztult elegancia. A testre simuló ruhákat a taljánok szerint az elegáns fodrok teszik elegánssá és egyedivé. Az est során bemutatott darabok legszembetűnőbb stílusjegye a virághímzés volt, amelyet hol egy blézer mellrészén láthattunk, hol pedig egy fűzőn. És mivel a 2006-os trend etno motívumai közé tartoznak a kelet-európai díszítések is, büszkeséggel a szívünkben fedezhettük fel a magyar hímzéses motívumokat Armani mester nyári kollkeciójában.



Az áttetsző derékban húzott ingruhákkal a kicsit merészebbeknek kedveskedtek, míg az Audrey Hepburn stílust kedvelők megkapták a maguk fehér alapon fekete pöttyös darabjait. Nyári kollekció lévén szigorúan csipkés napernyővel párosítva.

Az Armani Jeans a vagány, laza, fiatalos stílust kedvelő trendkövetőknek szólt, természetesen az olasz aprólékos dizájn is itt megmutatkozott: csipkebetétek és flitterek tették még csillogóbbá az amúgy is pompás ruhadarabokat.

Az est háziasszonya az egykori valóságshow-porondmester Nóci volt, talpig törtfehérben és fodorban.

Armani! Jövőre, Veled, ugyanitt!

Fotók Armani 2006 Nyár kollekciójának budapesti divatbemutatójáról - New York Palota, 2006-06-10


Írta: Szilva , Dátum: 2006-06-27






ALMAF