Árkád Őszi Divathét 2006 lesz (szeptember 29-től október 8-ig)

A bevásárlóközpontok korunk új tájékozódási pontjai. Nem csak szolgáltatást és árút kínálnak, de legújabbkori művelődésiházakként is funkcionálnak


Árkád Őszi Divathét 2006Jön. Jön. jön.

A bevásárlóközpontok korunk új tájékozódási pontjai. Nem csak szolgáltatást és árút kínálnak, de legújabbkori művelődésiházakként is funkcionálnak: időről-időre ingyenes programokat kínálnak. A budapesti ÁRKÁD Bevásárlóközpont különösen élen jár ebben, az űrhajózástól az állatvédelmen át a divatig széles spektrumon tájékoztat. A divatról pedig nem is akárhogy: valóban színvonalas divatbemutatókon, melyeket bárki megnézhet, aki évszakváltásokkor ellátogat az Őrs Vezér terére, most épp az ÁRKÁD Őszi Divathét miatt a 2006. szeptember 29. és október 8. közötti péntekeken, szombatokon vagy vasárnapokon. A mindig profi színpadkép, a kifutóképes modellek jelenléte és a fantáziabizsergető styling az ex-modell Lukács Gabi és a Megasztár-stylist Lakatos Márk nemzetközi színvonalú stábjának munkáját dícséri.



A kitűnő zenével aláfestett, táncprodukciókkal színesített délutáni és esti produkciókat több százan szokták végigállni, lankadatlan érdeklődéssel. Nem is csoda: hazánkban ritka az olyan színvonalas divatbemutató, amelyet bárki, ingyen megnézhet.

Árkád Őszi Divathét 2006És akkor lássunk némi ízelítőt abból, milyen trendek szerint vonulnak majd a ruhák az Árkád Őszi Divathét 2006-on a bevásárlóközpontba látogató nagyközönség előtt. Visszatér a ’70-es évek és vele együtt az egyéniségkultusz, a miniszoknya maxi kabáttal, a fekete-fehér, a vörös és a lila. Trendben marad a testszínű, meztelen irányvonal, palettáján a csokoládébarnától a púderrózsaszínig számtalan ’bőrbarát szín’. Lesz fényes ragyogású dzseki és ’nyakig érő csizma’ is. És aki még harminc évnél is távolabbra szerete historizálni, annak alternatívaként ott van a Napóleon-imidzs, kettős gombolású kabátkával és a viktoriánus kort idéző szalagok és nyakdíszek az extra-nőiesség jegyében.

A ruhadarabok megválogatásával, a kellékek mesteri kiválasztásával, a smink egyediségével művészi értékű, egyéni világot hozhatunk létre. Ki-ki válogathat kedvére, ihlete szerint, közben pontosabb képet kaphat önmagáról, és végül egy teljesen egyedi világot teremthet – az aktuális trend keretein belül. Ez aztán tényleg inspiráló. Az Árkád Bevásárlóközpont Divathete pedig minden körülményt - új kollekciókkal teli üzleteket és/vagy kreativitást serkentő ötleteket - biztosít ahhoz, hogy a legmerészebb divatálmainkat is valóraváltsuk.

  Forrás: ÁRKÁD   További cikkek a témában:

Bombasztikus divatbemutató sorozat a pink jegyében

Elérhető márkák profi divatbemutatói

Tavaszi divatbemutató mindenkinek az Árkádban

További fotók a témában:

Fotók a Budmil divatbemutatóról - Árkád Tavaszi Divatnapok 2006

Fotók a C&A divatbemutatóról - Árkád Tavaszi Divatnapok 2006

Fotók a GAS divatbemutatóról - Árkád Tavaszi Divatnapok 2006

Fotók a ’80 Jákói Sport divatbemutatóról - Árkád Tavaszi Divatnapok 2006

Fotók a Kenvelo divatbemutatóról - Árkád Tavaszi Divatnapok 2006

Fotók a Marks & Spencer divatbemutatóról - Árkád Tavaszi Divatnapok 2006

Fotók a Mustang divatbemutatóról - Árkád Tavaszi Divatnapok 2006

Fotók a Nikita divatbemutatóról - Árkád Tavaszi Divatnapok 2006

Fotók a Pepe Jeans divatbemutatóról - Árkád Tavaszi Divatnapok 2006

Fotók a Persona divatbemutatóról - Árkád Tavaszi Divatnapok 2006

Fotók a Signora divatbemutatóról - Árkád Tavaszi Divatnapok 2006

Fotók a Springfield divatbemutatóról - Árkád Tavaszi Divatnapok 2006

Fotók a Zero divatbemutatóról - Árkád Tavaszi Divatnapok 2006

Fotók az Etam fehérneműbemutatóról - Árkád Tavaszi Divatnapok 2006


Írta: HazaiDivat.hu , Dátum: 2006-09-08






ALMAF