Tavaszi divatbemutató mindenkinek az Árkádban

Csütörtökön kezdődött a budapesti Árkád divatbemutató sorozata, melyen a bevásárlóközpont márkaboltjainak 2006 tavaszi-nyári ruhakollekcióit tekinthetik meg az érdeklődők.


Árkád divatbemutató

Tavaszi Divatnapok az Árkád bevásárlóközpontban (március 16-tól 26-ig)

Csütörtökön kezdődött a budapesti Árkád divatbemutató sorozata, melyen a bevásárlóközpont márkaboltjainak 2006 tavaszi-nyári ruhakollekcióit tekinthetik meg az érdeklődők. A divatbemutatók két hosszú hétvégét felölelve csütörtöktől vasárnapig kerülnek megrendezésre március 16. és 26. között.A tavaszkezdeti bevásárlás már önmagában is öröm. Végre lekerül a bunda és a hótaposó bakancs, helyette pedig szellős, könnyed textilek és félcipő takarja testünket. Na de milyen? Merthogy egy magára valamit is adó trendkövető ezt a kérdést is felteszi, mielőtt vad sztriptízbe kezd.

Az Árkád immáron hagyományosnak nevezhető divatbemutató sorozatán kétszer négy napon át bárki megismerheti a legújabb trendeket. A bevásárlóközpont földszintjén felállított kifutón idén is felvonulnak az aktualitások.

Ráadásul nem is akárhogyan: a gyakorlott modellek, a profi fény- és hangtechnika, meg persze a színvonalas koreográfia az Árkád korábbi divatbemutató sorozatait is esztétikai élménnyé tették. A program tehát akkor is izgalmas, ha a gyanútlan soppingoló arra eszmél, hogy izmos fiúk és karcsú lányok vonulásával találja szembe magát. És mert Árkád divatbemutató nem lehet meg táncosok nélkül, a művészetélvezet is garantált.

Aki pedig a felvonult ruhák közül megkíván néhány darabot, instant csökkentheti étvágyát: az Árkád kifutóján ugyanis egytől-egyig a bevásárlóközpont márkaboltjainak kínálata látható, és a divatbemutató előtt, alatt, után szabadon megvásárolható.


Írta: HazaiDivat.hu , Dátum: 2006-03-17


ALMAF