Regisztrálj vagy blogolj, és légy ott a Nation & Fashion olasz divathétvégén!

Regisztrálj, vagy indíts blogot ésvagy írj minél több blogbejegyzést a HazaiDivat.hu portálon!


10 belépő gazdát keres

Regisztrálj, vagy indíts blogot és/vagy írj minél több blogbejegyzést a HazaiDivat.hu portálon! Akik 2008. április 30. és május 22. között regisztráltak, vagy a már regisztráltak felhasználóink között a legaktívabb bloggereink voltak, azokat megjutalmazzuk két belépőjeggyel, melyek a 2008. május 24-25-én, a Műcsarnokban zajló Nation & Fashion olasz divathétvégére szólnak. Tíz jegy vár gazdára, kettő legyen a tied!



Ki jtszik?

Mindeki. Aki regisztrl, s a regisztrcikor kapott emilre vlaszemilt kldd szerkesztősgnknek ezzel a trgysorban: 'A Nation & Fashion Olasz Divathtvgre szeretnk menni' vagy aki mr regisztrlt felhasznlnk, de blogol, akr a Nation & Fashionnal, akr csak gy ltalban a divattal kapcsolatban. s teszi mindezt 2008. prilis 30. s mjus 22. kztt.

A frissen regisztrltak s a legaktvabban blogol felhasznlink kztt 10 db belpőjegyet sorsolunk ki a Műcsarnokban megrendezsre kerlő Nation & Fashion olasz divathtvgre.

Ha teht mg nem vezetsz blogot a HazaiDivat.hu portlon, akkor regisztrlj, s ha kedved tartja, indts blogot, ha pedig mr rgi motoros vagy nlunk, akkor rj minl tbb j bejegyzst!

Nyerteseinket e-mailben rtestjk.

Blog Know How

Mi a blog? - Internetes napl, gondolatok, rzsek on-line kzzttele anlkl, hogy html szerkesztssel kellene bajldnia a szerzőnek. A blogrshoz nem kell informatikia kpzettsg, csak vlemny s a vlemnykzls ignye. A HazaiDivat.hu portlon vezetett blogok tematikusak - divat-tematikusak, ugye :)

A Nation & Fashion olasz divathtvgről itt olvashatsz rszletesen:
Nation & Fashion – Olasz divathtvge a Műcsarnokban a Renesznsz v keretben (mjus 24-25.) - 1. nap
Nation & Fashion – Olasz divathtvge a Műcsarnokban a Renesznsz v keretben (mjus 24-25.) - 2. nap


Írta: , Dátum: 2008-04-30






ALMAF