Vigyázz, kész, Sziget!

Vigyázz, kész, Sziget!


Vigyázz, kész, Sziget! Végre. Megint.

Magam megrögzött szigetlátogató vagyok. A legelső - akkor még Diáksziget - óta évről-évre rendszeres látogató. hogy miért? Mert jó, h egy csomó korombeli nyüzsög, és az ember egyik programról a másikra vetődhet. Csupa élmény, csupa zene a világ. Mert a világ mindig csak annyi, amennyi épp körbevesz, amennyit belátsz belőle. Egy szigetnyi jó bőven elég...



És mostmár 4. éve Trend Sziget is van, úgyhogy a HazaiDivat.hu főszerkesztőjeként is ott a helyem, hogy lássak és halljak helyetted is.

Két fotósunk is vadul kattingat a helyszínen, úgyhogy vizuálisan sem fogsz semmiről sem lemaradni.

Az idén a divathelyszín közelebb van a bejárathoz - ez jó, de nincsenek fetrengős nyugágyak - ez rossz. Ha látni akarsz, állsz - ez se tetszik, viszont sokan odaállnak a kifutó köré - ez jó megint.

A világítás és a kifutó egész elfogadható, a modellek közt viszont van egy-kettő, aki csak azért az, mert felrakták a kifutóra. De akadnak ügyes-helyes fiúk-lányok is, szerencsére. Bár a napi Sziget-jegyért cserébe mi mást, ki mást várhatunk?

A Sziget népe egyébként aktív: a szerdai Levi’s bemutatóval párhuzamosan 2 fiú női ruhában játszott topmodellt a nézőtéren. A biztonsági őrök mosolyogva leállították őket, nem igazán értettem, miért...

Folyt.köv.


Írta: Darnyik Szilvia , Dátum: 2006-08-14






ALMAF