Üzletben a b.boom 2010 őszi kollekció (augusztustól)

Ragyogó színű heal topok, vagány és szexi leggingsek, pazar tunikák és szoknyák - ezt kínálja a b.boom kismamaruha üzlet 2010. őszén Budapesten, a Mammut bevásárlóközpont közelében.


b.boom 2010 őszRagyogó színű heal topok, vagány és szexi leggingsek, pazar tunikák és szoknyák - ezt kínálja a b.boom kismamaruha üzlet 2010. őszén Budapesten, a Mammut bevásárlóközpont közelében. Simogatóan melengető, puha kötött kardigánok, melyek tökéletesek a hűvösebb nyár végi és a verőfényes kora őszi napokon. Keki és barna vászon kismamanadrágok kirándulásra vagy hosszú, hétvégi sétákra az erdőben vagy a városban. Csodás őszi színekben pompázó heal topok, hosszúujjú pamutfelsők galambszürke, levendulakék és halványpiros színekben. Lassan vége a nyaralásnak is, és újra megkezdődnek a dolgos hétköznapok: irodába, tárgyalásra praktikusak lehetnek az egyenes szabású, fekete nadrágok és szoknyák, a puha anyagú, fehér blúzok, melyeket csillogó övekkel, izgalmas mintájú harisnyákkal dobhat fel a trendi kismama.A b.boom üzlet megközelítési lehetősége megváltozott

Átépül a Lövőház utca. Ezentúl sétálóutca a Káplár utca és a Fény utca közötti terület, ezért a b.boom üzletbe látogatók gyönyörű, virágokkal és padokkal díszített sétálóutcán keresztül közelíthetik meg az obkektumot, majd a legjobb kismama ruhadarabok beszerzése után egy finom teát is elfogyaszthatnak valamelyik szomszédos kávézó teraszán. A Káplár utca autós forgalmi rendje is megváltozott, a jövőben felfelé egyirányú, ezért a javasolt itt keresni parkolóhelyet az autóval érkező kismamáknak, akik ezentúl csak a Marczibányi tér felől tudják megközelíteni a Lövőház utcát.

Forrás: b.boom


Írta: HazaiDivat.hu , Dátum: 2010-08-19


ALMAF