Tapinthatóan jól áll neki

A HazaiDivat.hu a Levi’s® Feel (Érezd!) kampányának főszereplőiről készít cikksorozatot. A vak és gyengénlátó modellekről és a fotósról.


LevisA Levi’s® Feel (Érezd) kampány egyik vak modellje a Puerto Rico-i Kennysha Miranda 

 

A HazaiDivat.hu a Levi’s® Feel (Érezd!) kampányának főszereplőiről készít cikksorozatot. A csupán plakátokon és magazinokban látható reklámfotókon vak és gyengénlátó modellek viselik a legújabb, különleges szövéstechnikával készült farmereket. A Puerto Rico-i Kennysha Miranda is modellt állt a a fotókhoz.Kennysha Miranda desanyjval s hrom testvrvel nemrg kltztt hazjbl, Puerto Rico-bl New Jersey-be. Itt jr kzpiskolba is, ahol angolul tanul, s kedvenc trgya a kmia. Kennysha lma, hogy egy nap msokat tanthat majd.

A fiatal lny Makula Degenercival szletett, amely betegsg fokozatosan sorvasztja el a kzponti ltideget. Az iskolban ezrt Braille rst is tanul, valamint azt, hogyan tudja a szmtgpet egy specilis audio eszkz segtsgvel halls tjn kapott utastsok alapjn hasznlni.

Ahogy brmelyik tindzser, tanuls utn Kenisha is szvesen tallkozik bartaival. Szereti a spanyol reggae-t s a rap-et, egyik kedvenc előadja Beyonce. Ő is azokat a ruhkat szereti, amelyekben magabiztosnak rezheti magt. Kedvenc ruhadarabja a szűk farmer.

Kennysha gy vsrol farmert, hogy előszr vgigsimtja az anyagot s a szabst, mert a farmer tapintsbl kpes megllaptanmi, jl ll-e majd rajta a fazon. Utna viszont szereti kikrni desanyja vagy bartai vlemnyt is.

Kennysha ujjongott, amikor megtudta, hogy r esett a Levi’s vlasztsa. Nla taln csak desanyja, Nydia rlt jobban: ’Előszr meglepődtem, utna viszont nagyon boldog voltam, hogy a lnyom ekkora lehetősget kapott s rszt vehet ebben a szp kezdemnyezsben. A betegsge ellenre Kennysha nagyon btor lny. A kampny felejthetetlen lmny marad szmra.’ - nyilatkozta Kennysha desanyja.

Kennysha a Levi’s 557-es Standard fit modelljt mutatja be.

Tovbbi cikkek a tmban:

Fotzd le a tapinthatt!

Ha nem ltod, akkor tapintsd!

rezd!


Írta: Ilze , Dátum: 2005-11-14


ALMAF