A PUMA Usain Bolt olimpikon által tervezett kollekciója (július 29.)

A Puma Magyarországon is kínálja már a Bolt Collection-t, azt az atlétikai kollekciót, mely úgy készült, hogy a legkeményebb edzést is túlélje


Puma Usain Bolt 2010A Puma Magyarorszgon is knlja mr a Bolt Collection-t, azt az atltikai kollekcit, mely gy kszlt, hogy a legkemnyebb edzst is tllje, de ugyanakkor kvesse az utcai divatot is. A 2010-es felsőruhzati, cipő- s kiegsztő kollekci tervezője nem ms, mint Usain Bolt, jamaicai rvidtvfut, a 100 s a 200 mteres skfuts pekingi olimpiai bajnoka s vilgcscstartja. A szinesbőrű lsportol sikerkplete igen egyszerű: legyl Te a leggyorsabb ember a Fldn, kzben nzz ki jl, s tncolj, ha vgeztl! A Bolt Collection Usain Bolt kedvenc szneit, stlust s sziluettjeit vonultatja fel, nem is csoda, hogy ennek a kollekcinak darabjait viseli ő is, amikor edz vagy bulizni indul.

A kollekci sarokkve a Bolt-cmer, melynek szimblumai kzel llnak Bolt szvhez: az oroszlnfejek ikonikus jelkpek a jamaikai kultrban, a villm Usain tbb, mint tall becenevt jelli, mg a 'To Di World' (= A Vilgnak) a fut vilghrű pznak neve. A cmer egy futplyra van helyezve – vagy ahogy Bolt szokta hvni: az irodra – a napsttte szn pedig Bolt szlőhazjt, Jamaict jelenti.A Puma dizájncsapata Bolttal karöltve dolgozott, a termékfejlesztés alatt a sportoló rendszeresen viselte és tesztelte a termékeket, hogy biztosan megfeleljenek az általa állított magas mércének. „Az évek folyamán már segítettem a PUMÁ-t a futócipőkkel kapcsolatban, amelyekben versenyzek, de nagy buli volt részt venni ezeknek a fitnesz és lifestyle termékeknek a fejlesztésében” - mondta el Usain. „A Bolt-címer szimbolizál mindent, ami fontos számomra: a futást és az otthonomat, a szülőhazámat. Az, hogy rátehetem a bélyegem ezekre a termékekre nagy megtiszteltetés számomra. Remélem az embereknek tetszeni fog, amit alkottunk.”

A Puma a világ egyik vezető sportlifestyle vállalata, amely cipőt, ruházatot és kiegészítőket tervez és fejleszt és amely a sportban kezdődik és a divatban végződik. A Sport Performance és Lifestyle márkái olyan kategóriákat foglalnak magukban, mint a Futball, a Futás, a Motorsportok, a Golf és a Vitorlázás, a Sport Fashion termékek olyan világszerte elismert művészekkel való együttműködést jelölnek, mint Alexander McQueen, Mihara Yasuhiro és Sergio Rossi. A PUMA Group tulajdona a PUMA, a Cobra és a Tretorn termékcsoport. Az 1948-ban alapított vállalat több, mint 120 országban forgalmazza termékeit és világszerte 9000 embernél is többet foglalkoztat. Központja működik a németországi Herzogenaurachban, Bostonban, Londonban és Hong Kongban is.

Forrás: Puma


Írta: HazaiDivat.hu , Dátum: 2010-08-05


ALMAF