Bemutatkozik az 5000 éves Pantene Pro-V Nature Fusion kollekció (2010. május)

A kínai fahéjként is ismert kasszia, az avokádó, a gyömbér, a körömvirág, a szőlőmagolaj és az aloe vera olyan természetes alapanyagok, amelyeket ősidők óta használ az emberiség a g


Pantene Pro-V Nature FusionA kínai fahéjként is ismert kasszia, az avokádó, a gyömbér, a körömvirág, a szőlőmagolaj és az aloe vera olyan természetes alapanyagok, amelyeket ősidők óta használ az emberiség a gyógyászatban és a szépségápolásban. A Pantene Pro-V most ezen összetevők kivonatát ötvözi új Nature Fusion hajápoló termékcsaládjában, amely a modern technológia segítségével felfedi a CassiaComplexben rejlő lehetőségeket, hogy gyenge, vékonyszálú hajunk hihetetlenül sima, selymes és láthatóan erős legyen.A természet számtalan területen szolgál inspirációként mai világunkban, nem kell messzire menni, nézzük csak meg az építészetet vagy a legújabb divatot. A természetes formákat idéző épületeket, az állati vagy növényi formákat sejtető alkotásokat és a szokatlan alapanyagokat mind a természet ihlette. Nincs ez máshogy velünk sem, ezért foglalkozunk egyre többet a bio trenddel. Szeretnénk fenntartani a kapcsolatot a természettel, viszont nem kívánunk lemondani az egyre jelentősebb tudományos és technikai áttörések jótékony hatásairól sem. Hiszen kinek van ideje a mai rohanó világban arra, hogy ősi receptek alapján kozmetikumokat gyártson a saját fürdőszobájában? A szépségipar legnagyobb kihívása, tehát hogy minél hatékonyabban egyesítse a biológiát a technológiával, és a tudomány segítségével továbbfejlessze a természet inspirálta termékeket a mai felhasználók elvárásainak megfelelően. A bio trendre építve a professzionális hajápoló termékek olyan innovációs hullámot indítottak el, amelyben a természetes kivonatokat fejlett tudományos eredményekkel ötvözve, látványos teljesítményt képesek nyújtani.

A Pantene Pro-V új termékcsaládjával kitejreszti ezt a trendet és mindenki számára elérhetővé kívánja tenni. A Nature Fusion a Pantene új kollekciója, amelyben egyesül a Pro-V technológia és egy, a botanikusok, gyógyítók által is nagyra becsült ősi alapanyag, a kasszia (kínai fahéj) kivonatának jótékony hatása. A Pantene tudósai egyedi hajápoló hatását fedezték fel a kínai és indiai orvoslásban hosszú ideje jól ismert kasszia magjának, így megfejtve egy időtlen titkot, megalkották a Cassia Complexet. A forradalmi, szabadalmaztatott technológiának köszönhetően a kasszia mag polimer struktúráját molekuláris szinten átalakítva, hatékonyabbá teszi annak meghatározott tulajdonságait. A Cassia Complex hatékony kondícionáló tulajdonságának köszönhetően a Nature Fusion sampon megőrzi és segít megvédeni a haj természetes fényét és megóvni a haj gyökerét a súrlódás okozta sérülésektől2. Az eredmény természetesen egészséges külsejű és csillogóan fénylő haj.

A gyenge, vékonyszálú hajra kifejlesztett Nature Fusion kollekció gondosan egymáshoz válogatott friss, növényi illatú sampont (729 Ft, 200ml), balzsamot (729 Ft, 200ml), intenzív hajpakolást (1149 Ft, 200ml) és erősítő szérumot (1149 Ft, 150ml) tartalmaz. Az új Nature Fusion termékcsalád egyedi kombinációja az időtlen természetnek és a Pro-V technológiának, a láthatóan erős1 és természetesen egészséges külsejű hajért. Ezért hívjuk a Nature Fusion-t előszeretettel az első olyan Pantene terméknek, amely „5000 éve” készül.

Forrás: Pantene


Írta: HazaiDivat.hu , Dátum: 2010-05-29


ALMAF