Ma nyitja meg legnagyobb hazai üzletét a német divatcég

Június 2-án nyitja meg legújabb, nyolcadik budapesti üzletét a New Yorker, mely több mint 1200 nm-es alapterületével a főváros és egyben Magyarország egyik legnagyobb New Yorkere.


Június 2-án, 10 órakor nyitja meg legújabb, nyolcadik budapesti üzletét a New Yorker, mely több mint 1200 nm-es alapterületével a főváros és egyben Magyarország egyik legnagyobb New Yorkere. Az új üzletben bemutatkoznak a német divatcég legújabb kollekciói és a megnyitó alkalmából zenei programokkal és kedvező nyitási akciókkal várják a látogatókat. Az Arena Plaza földszintjén mostantól megtalálhatják számításaikat azok, akik kedvelik a fiatalos divatot, a kényelmes utcai viseletet, akik számára a korszerűség és a minőségi kivitelezés jelenti a divatot, és mindehhez kedvező áron szeretnének hozzájutni.A New Yorker öt saját márkájának (amisu, smog, fishbone, fishbone sister, censored) aktuális kollekciói kerültek ki a polcokra, melyek a legújabb divattrendeket hozzák el Budapestre. A látogatók számára az élvezetes vásárlási hangulatot a modern üzletkialakítás biztosítja, a New Yorker saját rádióján keresztül a vásárlók meghallgathatják a legújabb zenei ritmusokat és divattippeket.

A New Yorker különleges nyitási akciókkal és programokkal várja a látogatókat a megnyitó napján. A Radio1 egész napos zenéléssel szolgáltatja a vásárláshoz a nyári hangulatot, valamint 16 órától fellép a 2010-es VIVA Comet "év női előadója", Barbee.

Az 1999 óta Magyarországon jelenlévő német New Yorker legújabb budapesti üzletével együtt immár 33 üzlettel működik a magyar piacon, melyek közül 8 a fővárosban, 25 pedig a főbb városokban, megyeszékhelyenen található.

További információ:

  • Nagy Nikolett – Arena Plaza Bevásárlóközpont
  • Telefon: 880-7026
  • Mobil: 70/373-7480
  • E-mail: nikolett.nagy@arenaplaza.hu
  • www.arenaplaza.hu


Írta: Arenaplaza.hu , Dátum: 2011-06-02


ALMAF