Lucky Vampire GangR

Két kreatív elme, Gyurkó Éva és Gyurkó Tibor, gondolt egy nagyot és megvalósította azt a márkát, ami egyedülálló Magyarországon, a Lucky Vampire GangR-t


Bébi vámpírok bálja

Két kreatív elme, Gyurkó Éva és Gyurkó Tibor, gondolt egy nagyot és megvalósította azt a márkát, ami egyedülálló Magyarországon, a Lucky Vampire GangR-t, az extrém, vicces baba- és kölyökdivatot. A hazai gyerekruha márkával megvan oldva a gyerek szakasz, hisz az újszülött kortól egészen a kamaszkorig (azaz 56-ostól 152-es méretig) nyújt segítséget a különlegesen öltözködő kis "vámpírok" számára. Divatportálunkon a márka bizarr, de humoros dizájnú bébikollekciójából adunk ízelítőt.„...Szeretném megköszönni, hogy végre vette valaki magának a fáradtságot, és megpróbál segíteni abban, hogy az újszülött  már az első percektől emberkinézetet kapjon, ami az  öltözködést illeti, és ne kelljen úgy mutatnia, mintha most  szedtem volna ki a Barbie házból.” – egy vásárló.

Lucky Vampire GangRHazánkban eddig még senki nem vállalta be a fekete színt és egyben a punkos, rockos, alternatív vonalat a gyermek body-k terén, az a szülő, aki szerette volna viszontlátni saját vagány stílusát gyermekén, nem talált ilyen termékeket. Most viszont mindenki kielégítheti vágyát, nemcsak a metálos vonalon, de a humoros és kedves grafikák vonalán is egyedire lelhet. A ruhákat és dekorációkat egyedileg tervezik divattervező iparművész segítségével, az aktuális trendeket figyelembe véve. A termékeket külön kérésre egyenként névre szólóan is dekorálják.

A designos holmik hazai gyártással, ellenőrzött minőségű tiszta pamutból készülnek, tartósak. A bodyk különlegessége továbbá, hogy nikkelmentes patentokkal vannak felszerelve, így fémérzékeny babák is nyugodtan viselhetik. A legfontosabb, ami unikumnak számít  az ötlet és annak kivitelezési formája! A márka a 2007-es Sziget Fesztiválon mutatkozott be a nagyközönség előtt, ahol hatalmas sikert, jókedvet és derültséget aratott.

Forrás: Lucky Vampire GangR

  Fotók a Lucky Vampire GangR rugdalózóiról   Mindent a Lucky Vampire GangR-ről a HazaiDivat.hu portálon  
Írta: MZ , Dátum: 2008-01-17


ALMAF