Moholy-Nagy Művészeti Egyetem diploma divatshow

Moholy-Nagy Művészeti Egyetem diploma divatshow-ján hagyományosan az egyetem végzős textiltervező hallgatók munkáit ismerheti meg a szakma és a nagyközönség.


A MAYBELLINE bemutatja a <a href=MOME DIPLOMA Divatshow-t' title='A MAYBELLINE bemutatja a MOME DIPLOMA Divatshow-t' border='0' />Az idei tanévben 130  éves fennállását ünneplő Moholy-Nagy Művészeti Egyetem diploma divatshow-ján hagyományosan az egyetem végzős textiltervező hallgatók munkáit ismerheti meg a szakma és a nagyközönség.Diplomamunkájukkal a hallgatók egyénileg választott témákat dolgoznak fel. Ezek között megtalálhatóak az autonóm kezdeményezések, amelyek már magukon viselik a fiatal tervezők kialakult stílusjegyeit és a funkcionális tervezői feladatok megoldásait is.

 Idén a Múzeumok Éjszakáján 16 kezdő divattervező 80 öltözékkel lép a nyilvánosság elé.

A 2011-es diploma bemutatót támogató Maybelline New York sminkmárka a divatshow keretében mutatja be a MAYBELLINE – MOME ALUMNI válogatást!

 A MAYBELLINE és a MOME izgalmas közös projektjéhez az egyetem korábbi hallgatóit kérték fel, hogy készítsék el a Black Drama szempillaspirál által inspirált kollekciójukat.

 A Je Suis Belle, Mojzes Dóra és Pazicski Miklós egyedi alkotásait a közönség először a MOME diploma divatshow előtt láthatja.

Az esemény helyszíne: Magyar Nemzeti Galéria, A épület

Az esemény időpontja: 2011.július 24. 20:00 / 23:00


Írta: The Guidency , Dátum: 2011-06-20


ALMAF